Slavica Rokvić našla ljubav Svet novine, Svet portal
Svet

November 4, 2021 11:23

By

Bila mu je najveća podrška pa ga je ostavila nakon 30 godina braka! Ovo je supruga Marinka Rokvića!

Pored sinova Marinku Rokviću najveća podrška u borbi da povrati svoje zdravlje je supruga Slavica, bivša medicinska sestra. Ona se ne eksponira mnogo u javnosti iako je ostvarne žena, spisateljica koja iza sebe ima veoma čitan roman, a vrlo je aktivna i na Instagramu gde promoviše organsku hranu, koju sama uzgaja u svojoj bašti.

Supruga Marinka Rokvića je uvek bila oslonac porodici!

Iako sada sve deluje skoro pa idilično Marinko i Slavica su prebrodili i veliki krizu kada su nakon trideset godina zajedničkog života odlučili su da stave tačku na svoj brak. U medijima se tada pisalo da je pevač je navodno imao aferu sa daleko mlađom Makedonkom i da Slavica to nije mogla da mu oprosti nego je napustila porodični dom na Košutnjaku i preselila kod svoje sestre Suzane. Marinko je pokušavao da se pomiri sa suprugom, međutim, ona nije htela da mu oprosti prevaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Na to ne može da zažmuri – rekao je tada izvor blizak Rokvićima za Kurir.

Par se i zvanično razveo, ali Marinko se nadao da će se jednog dana pomiriti sa bivšom ženom.

Slavica je razumna žena i nije napustila muža uz svađu. Oni su u korektnim odnosima, naročito zbog sinova Nikole i Marka i njihove dece. Oboje su posvećeni unuci i unuku i kod sinova se često i sretnu. Zajedno su bili i na Nikolinoj promociji u Domu za nezbrinutu decu – otkrio je tada izvor za Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Nakon teškog perioda i nekoliko meseci razdvojenosti Slavica se vratila u porodični dom i njihovom braku dala novu šansu, a kako vidimo sve izgladili i srećno žive. Marinko i Slavica važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi. Slavica je posebnu naklonost javnosti dobila kada je nagovorila supruga da prizna Darija, sina iz vanbračne veze. Dario živi u Kanadi i u dobrim odnosima je sa braćom Nikolim i Markom.

Supruga Marinka Rokvića se ostvarila kao pisac

Slavica se uvek držala po strani i davala vetar u leđa kako svom suprugu, tako i svojim sinovima, u njihovim poslovima, ali je nedavno rešila da izgradi svoju karijerua. Malo je poznat podatak da je Slavica Rokvić 2015. objavila roman „Danak u krvi“, koji govori o oduzimanju dece od roditelja tokom turske vladavine na našim prostorima.

Knjiga je zaživela zahvaljujući vama. Da li je Stojanka Timotijević istinita junakinja prošlog veka ili je poput iluzije priča ovog podneblja pretočena u pisanu reč? Misli koje nas pokreću i stimulišu, navode na razmišljanje, a nakon pročitane knjige ostaje gorak ukus u ustima svake žene – napisala je Slavica na svom Instagramu uz sliku romana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Posle preseljenja iz novobeogradskih blokova na Banovo brdo, u svom dvorištu napravila je svoju baštu u kojoj uzgaja organsko povrće, a sa pratiocima često podeli recepte za ukusne obroke.

Red, rad, disciplina, ljubav prema prirodi, sećanju, priprema zemljišta za sađenje paradajza, krastavaca, paprike, salate. Luk koji sam jesenas sadila je izvađen, mogla bih komotno tezgu na našoj pijaci da zakupim. Organski, pa vi vidite. Bilo je dosta posla, umor je ovladao, ali prija. Tu je i budačić, star sigurno sto godina, iz Masloševa podno Rudnika. Pripadao je mojoj nani Curi. Seoska idila usred Košutnjaka. Napravite i vi kutak u kome ćete uživati. Vraćajmo se prirodi s radošću – poručila je Slavica Rokvić u skorašnjoj objavi uz fotografiju iz bašte.

Slavica se ponosi svojim snajama Bojanom i Sarom kao da su joj rođene ćerke, a šta god da radi, uvek ima urednu frizuru, diskretnu šminku i nalakirne nokte, što oduševljava njene pratioce na Instagramu.

FOTO: RAJKO RISTIĆ