Star

12 Februar, 2021 17:00

STAR paparaco! Ovo je zgodna ĆERKA Lee Kiš koju JURI Marko Jarić!

Ćerka Lee Kiš postala je ozbiljna riba koju pokušavaju da osvoje mnogi uspešni sportisti i biznismeni! Jedan od njih je i Marko Jarić koji je bukvalno odlepio za Sarom, pa je pokušao da dođe do njenog broja telefona i da je pozove na ručak.

Naime, Jarić već duže vreme nema devojku, a kada je video na Instagramu kako izgleda ova dugonoga plavuša, preko prijatelja iz Beograda odmah je probao da stupi u kontakt sa njom. Otkad se razveo od Adrijane Lime, Marko je imao samo jednu devojku u Americi, ali ta veza nije potrajala.

Kako smo saznali, ni Leina ćerka koja je diplomirala režiju nije imuna na njega, pa nije nemoguće da se među njima desi ljubav.

Inače, Sara Mia Jokić došla je sa psom prošle nedelje u Grandov studio na Košutnjakui da iznenadi svoju majku i tom prilikom je svima privuka pažnju kada je izašla iz besnog džipa. Duga plava kosa, i još duže noge, nikog nisu ostavili ravnodušnim, a Lea je bila sva ponosna kada su kolege i pevači konstatovali da joj je ćerka prelepa. Sara se takođe oprobala kao voditeljka na Studiju B gde je imala svoju emisiju, a sada završava master studije na Fakultetu političkih nauka.

Sara je divna i lepo vaspitana devojka. Iako je jedinica, nije razmažena i za sebe se bori sama. Čula je i ona da se dopada Marku Jariću, ali o tome ne priča javno. Svoj ljubavni život čuva samo za sebe – kaže izvor Stara.

U svakom slučaju, ako joj se desi ljubav sa slavnim košarkašem, to neće moći dugo da kriju.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: E-STOCK, BOJAN VUKOVIĆ