Star

October 6, 2021 17:00

By

OVO KRIJE! Irma pokušala da se UBIJE nakon što ju je bivši PRETUKAO!

Irma Sejranić krije svoju tešku životnu priču, kada je dečko sa kojim je bila tri godine u vezi brutalno pretukao, slomio joj nos i rebra i držao nekoliko dana zatočenu u stanu, kada je kako smo saznali pokušala da se ubije! Pevačica i danas ima traume zbog svega kroz šta je prošla, a najviše je boli to što njen bivši nije u zatvoru, iako ga je prijavila za monstruozni čin i pokušaj ubistva.

Irma pokušala da se ubije!

Irma je bila u vezi tri godine, sa jednim dečkom iz Bosne i u početku, tačnije prvih godinu dana je bilo sve idealno. Počeli su da žive zajedno, a onda je on počeo da pokazuje svoje pravo lice. Bio je mnogo ljubomoran, ali to je prešlo u bolest. On je bio u stanju da nju psihički maltretira jer je sanjao da ga ona vara. Volela ga je i mislila da će da se promeni, sve dok je jedno veče nije brutalno pretukao. On je pre toga njoj nekoliko puta opalio šamar, i tada smo je upozorili da treba da ode od njega, ali nije. Nažalost, jednu noć došao je u stan pijan i počeli su da se svađaju, tada je ščepao i krenuo da je tuče, toliko da joj je pesnicom polomio nos, a kada više od batina nije mogla da stoji i pala je na pod on je šutirao i polomio joj tri rebra. Od batina se onesvestila, a on se uplašio i tada je odvezao u bolnicu, gde je rekao da je Irma pala niz stepenice, jer joj se slošilo i izgubila je svest i da je on našao kada se vraćao kući. Što je najgore, iz straha je potvrdila tu priču, a onda je on takvu polomljenu zaključao u stan, i tri dana je držao kao roba, bez telefona – priča za Star Irmina rođaka i dodaje:

Bila je u depresiji, izmučena i fizički i psihički, nije videla izlaz u tom momentu, i tada je ušla u kupatilo i žiletom krenula da se reže i presekla je venu na levoj ruci. Sreća u nesreći je bila ta da se taj monstrum pojavio u tom trenutku na vratima, i kada je video šta se dešava omah je pozvao Hitnu pomoć, a on je pobegao iz stana. Brzo su došli, i sprečili tragediju. Sreća nije presekla venu i nije mnogo iskrvarila. Ona je nakon toga otišla kod drugarice, njega je prijavila i dugo su se sudili. I danas je boli što on nije u zatvoru. Imao je neke veze i završio samo da dobije zabranu prilaska i neku uslovnu kaznu. Ona i danas ima traume od svega toga, teško jojje bilo nakon njega da poveruje bilo kom muškarcu – završava Irmina rođaka.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ