dalila i dejan napuštaju zadrugu
Svet

November 24, 2021 17:00

By

Ovo niste videli! Ovo su Dalila i Dejan kada se ugase kamere!

Dalila i Dejan Dragojević posle suočavanje pred kamerama, ceo dan vrte različite priče, čas se kaju, čas plaču, pa se ponovo preisptuju. Međutim, kada se ugase kamere besno nasrću jedan na drugog, kao da se nikad ni nisu voleli.

Ovu su Dalila i Dejan kada se ugase kamere!

Bivši supružnici provocirali su jedno drugo sve vreme tokom žive emisije, što su bez daha pratili milioni gledalaca koji su se sigurno pitali šta se dešavalo za vreme reklama.

dalila

Dalila i Dejan su do studija iz kog se emituje emisija Ognjena Amidžića došli u strogoj pratnji članova obezbeđenja i članova produkcije, a komunikaciju su imali samo sa domaćinom emisije. Očekivano, u studio nisu ušli ruku pod ruku, već je prvi ušao Dejan, dok je za njim koračala Dalila.

Pred sam početak emisije popravili su šminku i sa voditeljem kratko prošli kroz igrice u sklopu emisije, a već prve reklame iskoristili su za samo jednu u nizu svađa, koje gledaoci nisu mogli da vide u programu uživo. Naime, Dalila je ubeđivala Dejana da je i dalje voli, te da to ne treba da krije, već otvoreno prizna.

Dejan Dragojevic

I sad kad sam najgora, i dalje me voliš! Pa, priznaj to sebi, reci:”Volim ovu ženu”, kraj i tačka, nemoj da pričaš balade tu – pričala je Dalila, na šta ni Dejan nije ostao imun.

Ja idem u donji WC koji je demoliran, najviše volim donji WC, a kakav je WC? Demoliran od svega. Što ne bih voleo tebe, koja si demolirana? – odgovorio je u svom stilu Dejan, a potom nastavio da provocira Dalilu zbog konzumacije alkohola, što je radio tokom čitave emisije.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ