Scandal

22 Aprila, 2021 19:30

OVOME SE NIJE NADAO! Stefana Karića čeka PAKAO! Jovanin BIVŠI mu sprema SAČEKUŠU!

Dečko kojeg je misica Jovana Ljubisavljević javno otkačila i smuvala se sa Stefanom Karićem ne može da dođe sebi od poniženja koje mu je servirano kao hladan tuš!

Karić ne sluti šta ga čeka!

Kako SCANDAL! saznaje, on se sprema da se osveti Kariću i rešio je da mu napravi pakao od života kada se rijaliti završi, a da sve bude gore, dobio je informaciju da je Stefan smuvao misicu samo iz koristi i da je sa njom kako bi vrteo priču i što više zaradio u rijalitiju!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Sa druge strane, kako SCANDAL! saznaje, Jovana je, navodno, ta koja je sve osmilila i koristi i bivšeg, ali i Stefana koji je uveliko poznat i tražen. Naime, ona kao misica i model nastoji da postane što poznatija i popularnija i da preko rijaliti veza i intriga ubira poene i publicitet!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Stefan neće znati šta ga je snašlo. Em ga bije glas da je on s Jovanom iz koristi, a to će njoj najviše odgovarati, em mu njen bivši sprema sačekušu i batine – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

Kad bude shvatio u šta se sve upleo, neće mu biti dobro, a još ako je istina da ga Jovana samo iskorišćava, tek će tada da nastane haos! Ona se za sada pravi naivna i mudra je, ali istina uvek izađe na videlo. Doduše, da ne grešim dušu. Možda ona i voli sada Stefana, ali svakako je navukla gnev bivšeg jer ga je javno ostavila i ponizila, a on se poverio ortacima da se neće smiriti dok se ne osveti Stefanu – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ