Star

12 Februar, 2021 20:00

Ovu TAJNU krije Karić! Zbog pokojne Dijane morao da SMUVA Jovanu!

Stefan Karić uspeo je da rasturi vezu Jovane Ljubisavljević! Ona je javno ostavila dečka Luku sa kojim je tri godine živela i uplovila u vezu sa Stefanom.

Stefan krije ovu tajnu!

Kako smo saznali, Karićeva velika ljubav, pokojna misica Dijana, družila se s Jovanom, ali je na to prijateljstvo stavila tačku upravo zbog Stefana, međutim, kako nam je ispričao njegov drug, on je pre ulaska u rijaliti sanjao pokojnu devojku koja mu rekla da je Jovana devojka kakvu on zaslužuje da ima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Stefanu Jovana uopšte nije bila draga u vreme kada se družila sa pokojnom Dijanom, ovo što sada u Zadruzi pričaju za nju da je lisica, da je opasna, to je mislio i on kada je upoznao pre pet godina. Karić je tada bio u vezi sa pokojnom Dijanom, a ona se družila sa Jovanom, ona ih je i upoznala, međutim, nakon, trećeg susreta, Stefan je popričao sa Dijanom i rekao joj da smanji druženje sa Jovanom jer smatra da ona nije dobro društvo za nju. Čak mislim da su se i pokačili jednom prilikom, pa je nakon toga Dijana prestala da se druži s njom – priča za Star izvor blizak Stefanu i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

-Sad je Stefan okrenuo ploču, i to zato što je malo pre ulaska u rijaliti sanjao pokojnu Dijanu koja mu je rekla da je Jovana divna devojka i da su oni idealan par. Njega je ovaj san danima mučio i o tome je po ceo dan razmišljao. Baš se čudio da ga je Dijana baš to savetovala u snu, pa veruje da je to neki znak. Nije mi doduše najavio da će da smuva Jovanu, ali odlično ga poznajem i vidim da su oni kliknuli na prvu čim je ušao. Ja verujem da on i unutra razmišlja o tom snu, a pošto mu se sa Jovanom energija i hemija baš poklopila, nema sumnje da je sve više siguran da treba da se upusti u vezu sa misicom. Ništa nije bezveze, to što je sanjao Dijanu mu je dalo zeleno svetlo da se zbliži sa Jovanom. A pošto su Jovana i Dijana zbog njega prekinule kontakt, verujem da se ne bi upuštao u odnos sa Jovanom da mu Dijana nije došla u san. On je Dijani i kada je mučenica bila na samrti, obećao da će paziti s kakvim devojkama se upušta u veze i da će se truditi da bude prema njima kavaljer i džentlmen – objašnjava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: GAJA