marko zivic glumac
Scandal

15 Oktobra, 2021 09:15

Ovu ULOGU Marko Živić nije dočekao!

Glumac Marko Živić premino je sinoć, nakon što se nekoliko nedelja borio sa koronom. Pamtićemo ga po brojnim ulogama, i telvizijskim emisijama. Nedavno se pisalo da je ekipa koja snima seriju o životu folekera Ace Lukasa, „Kafana na Balkanu”, razmišljala da glavnu ulogu ponudi upravo pokojnom Živiću.

Marko Živić nije dočekao ovu ulogu!

O tome je Marko govorio za medije, kada je istakao da mu je drago što su se baš njega setili.

Nisam imao tu informaciju. Acu Lukasa privatno poznajem i drago mi je što se mene setio. Prvo bih morao da vidim scenario, jer, prosto, tako radim. Prvo iščitam scenario pa onda vidim kako stoje stvari i možemo o svemu da se dogovaramo. Zavisi i kada bi se serija snimala, pošto imam već dosta snimanja od septembra, ali lepo je što me se setio, videćemo – izajvio je Marko za 24sedam.

aca lukas

Tada je i odgovorio na pitanje da li vidi sebe u ulozi folkera kog će u ovom ostvarenju pratiti skandali, afere sa brojnim ženama:

Sve zavisi šta se od toga bude obradilo u seriji. Da li će se raditi o njegovoj muzici, uspesima, njegovim ženama. Morao bih zaista prvo da pročitam. Tada ćemo videti moju odluku o tome. Ponekad scenario ne obuhvata baš sve.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ