Oženio se Sergej Trufunović  svet novine svet portal
Svet

May 14, 2024 15:40

By

Prve fotografije sa venčanja Sergeja Trifunovića, ljubav je od njega napravila čudo: Glumac i njegova kraljica u zanosu FOTO

Oženio se Sergej Trufunović neprikosnovenom lepoticom

Oženio se Sergej Trifunović i to pre dva dana sa prelepom plavušom, Isidorom Miljanović. Sergej Trifunović je sada, na svom Instagram profilu, objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je održano u krugu porodice i najbližih prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Oženio se Sergej Trufunović, kakvo prijatno iznenađenje.

– Trenutak sa mojom kraljicom – napisao je Sergej u opisu fotografije.

Pročitajte Oglasio se Sergej Trifunović nakon hapšenja – O nemilom događaju je imao da kaže samo jedno

Sergej je u tom trenutku držao ruku na srcu dok je Isidora bila zatvorenih očiju. Inače već nekoliko nedelja unazad možemo da vidimo komentare da Segej nikad bolje nije izgleda. Ljubav je, čini se napravila čudo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Oženio se Sergej Trifunović, a u tajnosti organizovao crkveno venčanje na Topčidercu.

Nakon što su jedno drugom izgovorili sudbonosno “da”, ona se bila oglasila na društvenim mrežama. Par je pozirao zagrljen, lica im se nisu videla, ali se moglo primetiti da lepa Isidora uživa u zagrljaju svog supruga.

Oženio se Sergej Trufunović  svet novine svet portal

ATA images

Oženio se Sergej Trifunović a mislio je da nikad neće 

Podsetimo, Sergej se trudi da privatan život zadrži daleko od očiju javnosti, o njegovoj izabranici Isidori se malo zna, a glumac ju je nedavno zaprosio i to za njen 28. rođendan, a od tada na društvenim mrežama neretko objavljuju zajedničke fotografije.

Pročitajte Dobrodošla, ljubavi – Sergej Trifunović konačno s devojkom u javnosti, prelepa je i poznata (foto)

Inače, na Isidorinom profilu na Instagramu piše da se ona bavi producentskim poslovima. Na društvenim mrežama je veoma popularna i prati je preko 12.000 ljudi, a po njenim objavama se može primetiti da je ljubitelj prirode, putovanja i mode.

Sliku koja je naišla na veliko oduševljenje komentarisala je i Đeđa, supruga Andrije Miloševića takođe ističići da je glumac lepa a da je Isidora bomba. I sa time se slažu svi.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram