Star

14 Maja, 2021 21:00

PAKAO: Janjuševa majka preti: „UBIĆU sebe i MAJU ako je OŽENI“!

Janjuš i Maja pored brojnih svađa, pa čak i fizičkog obračuna, sada planiraju da se venčaju kada izađu iz Zadruge. Međutim, kada je to čula Janjuševa majka Desanka, ženi je od muke pozlilo, i čak je zapretila da će se ubiti ako joj sin oženi Maju. Svi u Prijepolju samo o tome pričaju, pa Janjuševi roditelji više ni na ulicu od bruke ne smeju da izađu.

BRAĆA SPREMAJU KRVNU OSVETU ZA SVOJU MAJKU!

„Niko ne zna zbog čega Janjuš radi sve ovo sa Majom, njihov odnos je bolestan, to što rade nije normalno, kako se on ne zapita šta mu se zbog svega što radi dešava u kući. Njegova majka je očajna, žena je van sebe, niko ne pamti kada se nasmejala poslednji put. Kuka po ceo dan zbog Janjuša i te lujke Maje. Zabranili su joj da gleda rijaliti, međutim, to je trajalo dva dana. Žena je propala od sekiracije. Kada je čula kako Maja pita Janjuša hoće li da je ženi, pozlilo joj je, morala je hitna da joj da injekciju da bi se malo smirila”, otkriva njihov rođak iz Prijepolja i dodaje:

„Nekoliko puta je Desanka završavala u Hitnoj, a sad je rekla da je Janjuš živu neće videti ako stvarno oženi Maju. Kaže da će se ubiti i sebe i nju jer više ne može da trpi tu sramotu. Na sav glas kuka po ceo dan! Svi su mnogo uznemireni zbog cele situacije, a Janjuševa braća se nadaju da će u julu, kada se rijaliti završi, uspeti da ga otrgnu od Maje. Njegova bivša žena Ena svaki dan daje ćerki telefon da zove baba Desanku, da joj malo olakša jer samo kada nju čuje ona je srećna i bude joj dobro”, objašnjava nam izvor i dodaje:

„Ena je dama, žena koja gleda porodicu. Posvetila se svom ličnom životu i prijateljima, dok Janjuš ne zna ni ko je, ni gde je. Njegova majka je čak posumnjala da mu je Maja vračala, jer nikome nije jasno šta se dešava u njegovoj glavi. Njemu bi bilo najbolje da preskoči ogradu i napusti rijaliti. Otac i majka, kao i braća mu ne izlaze iz kuće, sramota ih. Ma samo da prežive taj stres a onda će videti on kada ga najure iz kuće”, završava rođak iz Prijepolja.

Inače, Maja i Janjuš su nakon Uskršnje žurke završili u rehabilitaciji gde su se pokrili jorganom i tada su govorili o zakazivanju venčanja. Maja je rekla da bi volela da imaju gala svadbu, dok je Janjuš komentarisao da bi voleo samo sa kumovima da se potpišu u opštini. Još ne slute kakav im se pakao sprema kada izađu…

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE