Zdravlje Miljane Kulić
Svet

16 Februar, 2021 19:00

PAKAO kakav samo Miljana Kulić može da NAPRAVI! Marija u BOLNICI!

Miljana Kulić i rijaliti su očigledno igre bez granice. Nakon što je Danijel Višić stupio u emotivnu vezu sa Miljanom  Danijelova mama Danijela rekla je da će gase odreći. No, ni Marija nije oduševljena Miljaninim izborom, te je završila u bolnici. Drama i pakao!

Marija Kulić u bolnici

Apsolutno me ne interesuje ništa što se toga tiče. Ostajem bez ikakvog komentara što se tiče nje, eto tako – rekla je Marija, vidno revoltirana, a kada je saznala da su se oglasili i Danijelovi najbliži, te istakli da se njima ne sviđa ova veza, ona je kratko dodala:

Ne interesuju me ni Danijel ni Miljana ni njegovi roditelji ni niko iz rijalitija. Eto tako, hvala i prijatno – završila je ona.

Ona je  hitno primljena u bolnicu, gde joj se stanje pogoršalo usled stresa koji je doživela.

Primila sam sedam infuzija, moram ponovo na kontrolu. Doživljavam ogroman stres zbog Miljane i njenog ponašanja u rijalitiju – kaže Marija kroz suze za dodaje:

Nemam nikakve druge probleme, sem nje. Dobila sam vitaminsku terapiju posle infuzije, moram strogo da mirujem. Ne smem da se stresiram – poručuje Kulićka za „Blic“, prenosi Kurir.

Pre toga oglasila se majka Danijela Višića.

Pre svega moram da vam kažem da ja njegovu vezu uopšte ne podržavam, to je takva sramota. Ja mog sina ne prepoznajem uopšte. Ne odgovara mi ta veza nikako. Čuli smo da je on rekao da mi podržavamo Miljanu u rijalitiju, to je njemu izletelo! Njemu ne priliči da bude sa njom, on je momak koji je imao lepe devojke, visoke, normalne. On ne voli cigare, a sada je ušao u vezi sa osobom koja ne gasi cigaru – rekla nam je Danijelova majka.

Nadam se da će on to shvatiti, jer ako nastavi vezu sa njom, mi ćemo ga se odreći, i ja i moj suprug i njegov brat! Verujte mi razočarani smo! To tamo nije moje dete – istakla je Danijelova majka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijel Visic (@danijel.visic)

Siniša, Marijin muž samo je kratko prokemntarisao celu situaciju:

Nisam u situaciji da pričam – rekao je on jako zabrinutim glaso, piše Kurir.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ