Star

8 Maja, 2021 15:00

PAKAO! Majci Sandre Rešić PRETE zbog Lepe Brene i Vesne Zmijanac!

Dok se Sandra Rešić bori za opstanak u ‘Zadruzi’ kako bi zaradila što više para, njena majka Slavica se ne oglašava i mora da trpi sve što se piše i priča o njihovoj porodici. Najteže joj pada kada joj pljuju ćerku kako je pogazila mrtvog oca Nina svojim postupcima i istinom koju iznosi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

Slavica se još uvek dobro drži, ali joj nije pravo kada Sandru napadaju što se bori za sebe i što komunicira sa ljudima sa kojima je njen otac Nino bio na ratnoj nozi. Šta će ona, mora da gostuje po emisijama i da se sreće sa mnogim pevačima. To što Nino nije razgovarao sa Vesnom Zmijanac i Lepom Brenom ne znači da ona treba da ih pljuje po rijalitiju – objašnjava Sandrina drugarica za Star i nastavlja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ja sam sve vreme u kontaktu sa Slavicom i znam koliko se nervira i sekira kada Sandra pomene pokojnog oca Nina. Žena je mnogo ljuta i jedva čeka da Sandra izađe da obavi ozbiljan razgovor sa njom. Jako je loših komentara dobila od fanova jer Sandra mnogo pljuje oca. Smatra da joj to ne treba. Žena svakodnevno prolazi pakao, jer prete Sandri što gazi preko mrtvog oca i gostuje u ‘Grandovim’ emisijama i takmičenjima, a poznato je da Nino nije pričao sa Lepom Brenom. Ona često peva i pesme Vesne Zmijanac, a zna da je ona ostavila njenog oca kada mu je bilo najteže. Svi su mnogo ljuti na Sandru, a najgore je njenoj majci jer joj otvoreno prete ti fanatici – ispričala nam je pevačicina drugarica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: GAJA