Scandal

16 Oktobra, 2020 21:00

PAKAO na tezgi! Nadicu Ademov i Bursaćku hteli da POKRADU na romskoj svadbi!

Dok su Aleksandra Bursać i njena koleginica Nadica Ademov vredno pevale na jednoj romskoj svadbi, nisu ni slutile da pojedini muzičari iz benda pokušavaju da ih pokradu!

Muzičari pokušali da im otmu bakšiš!

Kako prenosi izvor za SCANDAL!, njih dve pojma nisu imale šta se dešava jer je bilo mnogo posla i nisu ni obraćale pažnju na članove benda, a pare su mogle da im nestanu ispred nosa!

– Devojke su mnogo vredne, kad rade svadbe, bukvalno po celu noć ne sednu da se odmore, jedva da stignu da odu do toaleta – objašnjava izvor i dodaje:

– Tako je bilo i na toj spornoj svadbi. Dok su one pevale, klavijaturista i harmonikaš su rešili da im maznu deo bakšiša. Hteli su da ih obe skrate za po nekoliko hiljada evra jer smatraju da kao oni rade više i muče se, a da one pokupe više para. Međutim, to nije tačno, svi oni to krvavo zarade. Sreća da je bubnjar primetio da njih dvojica kradu pare iz kutije za bakšiš, pa ih je napao i sprečio pljačku. Devojke nisu ni znale šta se dešava, a i bolje. Važno da su na kraju odnele sve što su pošteno zaradile – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ SCANDAL!/ INSTAGRAM