Svet

3 Decembra, 2020 23:00

PAKAO TEK POČINJE! Taki ulazi u Zadrugu da UNIŠTI Janjuša!

Maja Marinković i Janjuš opet su počeli da se svađaju na krv i nož. Majin tata je poludeo od sramote kada je video kako je htela da preskoči ogradu, pa je odlučio da uđe u Zadrugu i da je zauvek rastavi od Janjuša!

Maja i Janjuš ne slute šta ih čeka!

Taki je poludeo kada je video kako se Maja ponižava, a obećala mu je da sa Janjušem neće da se pomiri, čak mu je pre ulaska rekla da će da ga urniše i da će zbog nje grebati na kapiju. Naglasila je Takiju da se ne sekira jer ona navodno Janjušu ne može da oprosti batine. Ali od toga ništa nije ispunila! Kad je Taki video da su zavšili ispod prekrivača, skočio mu je pritisak, ugasio je televizor i rekao da neće više da čuje za jedino dete koje ima. Naravno, svi ga zovu i obaveštavaju ga šta mu jedinica radi sa Janjušem, pa je rešio da uđe u rijaliti i da im oboma zabiberi čorbu – priča izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Maji i Janjušu neće biti dobro kada ga ugledaju, on za sada ćuti, niko ne zna da on ulazi, mislim da će se to desiti pred Novu godinu, biće karambol. Suočiće se prvo sa Majom, a zatim i sa Janjušem. Mnogo je besan i ljut i neće da dozvoli da od njega prave budalu. Zvao je produkciju Zadruge i rekao da mu ne treba honorar, samo želi da ga bar na sedam dana puste ne bi li ćerku dozvao pameti – priča naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

Maji ni na kraj pameti nije šta će da se desi. Ona se boji Takija, neće smeti da mu se suprotstavi, moraće na kraju da izabere stranu, ili otac koji joj je pružio sve u životu, ili Janjuš. Taki Janjuša ne može da smisli, pogotovo nakon što je saznao da mu je tukao ćerku – završava izvor za Star, a Taki ne krije koliko je ljut i razočaran:

Ako je ona popustila, ja neću. Strašno šta opet radi, posle svega, koja bre ljubav! To je horor!

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ