svet

June 15, 2019 14:00

By

PAPARAZZO! Relja više ne beži od Nikolije

Relja Popović konačno je shvatio da nema ništa loše u tome što živi s Nikolijom Jovanović, pa više ne beži od nje kad vidi fotoreportere, a čak su počeli i da nastupaju zajedno. Nedavno su imali koncert u Cirihu, a snimili su i duet koji nosi naziv Meduza.

Kada smo ih sreli na aerodromu, čak su bili i nasmejani, što verovatno znači da je honorar bio pozamašan.

Nikolija se, inače, drugaricama žalila da Relja ne zna da pokaže emocije i da joj gotovo nikada ne govori da je voli, što joj izuzetno smeta. On je o tome nedavno govorio u jednom emisiji, objasnivši da ima tešku narav i da nikad ne zna da kaže ono što oseća. Kako je otkrio, jedini put kada joj je javno rekao da je voli bilo je pre nekoliko meseci, za njen rođendan, i čak mu je i tada bilo izuzetno neprijatno.

Osim što joj smeta njegova hladnoća, Nikolija je izuzetno tužna jer Relja i njena majka nikako ne mogu da uspostave normalan odnos, što se nedavno videlo na promociji festivala Ulaz, gde se nisu čak ni pozdravili.

„Vesni je zasmetalo i to što je Nikolija nedavno kod Amidžića u emisiji na pitanje da li više voli nju ili Relju rekla da ne može da se odluči. Pa gde to ima da više voliš dečka nego majku? Ali Vesna ćuti i trudi se da ne pravi haos zbog mira u kući. Dolazi da vidi unuku kad Relja nije tu i tako funkcionišu“, kaže izvor blizak porodici.

AUTOR: svet

FOTO: svet