Dom Karleuše izgleda sjajno
Svet

30 Jula, 2022 15:00

Papir sve trpi: Jelena i Duško na korak do pomirenja, posle razvoda okrenuli novi list

Jelena i Duško na korak do pomirenja

Vesna Rivas još pre godinu dana predvidela je krah braka Jelene Karleuše i Duška Tošića, ali, kako sad kaže, njih dvoje će se pomiriti kad se strasti malo stišaju.

Mire se Jelena i Duško

– Nisam srećna zbog njihovog razvoda, ali znalo se da će do toga da dođe. Međutim, ovo nije konačan kraj. Treba im vremena da se izduvaju, pa će hladne glave da razmisle, sagledaju sve i vrate se jedno drugom. Oboje su iz te priče – porodica, deca… Papir trpi sve, a ja znam da nekim parovima, tek kad svoju ljubav razvežu na papiru, krene dobro. Oni su u teškoj karmičkoj godini, karma radi svoje, a Jelena i Duško su imali pritisak veći nekoiko, bili su stalno pod budnim okom javnosti. Kod njih je već duže vreme postojala potreba za razdvajanjem, samo su to odlagali. Ali, ja ih vidim u budućnosti opet spojene, sa papirom ili bez njega, svejedno – kaže Vesna za Svet i dodaje da je Tošić imao probleme i na poslu, što je dodatno doprinelo da se zakomplikuje i njegov odnos sa Jelenom.

Pročitajte: Istina je konačno izašla na videlo – Razveli se Jelena i Duško

vesna rivas i goca božinovska

Duško je na velikoj poslovnoj raskrsnici, kada je njegova karijera u pitanju. Tu je nastala dodatna nervoza. Došlo je i tu do razotrkivanje nekih istina. Sad je takav period. Razni akteri mnogih afera isplivavaju. Biće toga još u avgustu – zaključila je.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: INSTAGRAM