Odnos Cece i Anastasije
Svet

March 17, 2021 13:00

By

VRTOGLAVA CIFRA! Ceca i Anastasija ZARAĐUJU BOGATSTVO na Instagramu!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija navodno su zaradile pravo bogatstvo od reklamiranja različitih brendova na društvenim mrežama. One su, prema pisanju domaćih medija, za poslednju kampanju, za jedan brend kafe, inkasirale neverovatnih 100.000 evra.

Para na paru ide!

Ceca i Anastasija su i ranije učestvovale u brojnim kampanjama, ali su shvatile da se zarada uvećava ukoliko bi jedan proizvod reklamirale zajedno. Prilika da ovo i realizuju im se ukazala nedavno, kada im se obratio jedan brend kafe sa ponudom da urade kompletniju kampanju. Nakon pregovora, dogovorili su se da to bude za iznos od 100.000 evra. Budući da obe zajedno imaju oko dva miliona pratilaca na Instagramu, samo jedna objava može da im donese oko 10.000 evra, te na kraju ispada da su dale popust, jer je kampanja u pitanju – kaže za Objektiv izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca nije neko ko bi prihvatio sve i svašta da reklamira. Izuzetno je pažljiva po pitanju odabira reklame, jer ne želi da njen lik i delo budu zloupotrebljeni niti da ugrozi svoj kredibilitet – zaključio je izvor za pomenuti list.

FOTO: RAJKO RISTIĆ