Svet

14 Oktobra, 2021 18:00

Parapsiholog Mevludin Duvančić: „Dalila ima POREMEĆAJ ličnosti, treba joj stručna pomoć“

Parapsiholog Mevludin Duvančić precizno analizira ličnosti ljudi i predviđa im budućnost, ali za Dalilu nije imao mnogo lepih reči.

Mevludin Duvančić analizirao Dalilu!

Naime, dok je svojevremeno bila u rijaliti programu „Parovi”, Duvančić joj je uputio savet da potraži stručnu pomoć, koja joj je, po njegovom mišljenju, neophodna.

mevludin duvančić

Dalila ima dosta negativne energije u sebi, mnogo je propatila u životu, imala je teško detinjstvo, svačega se nagledala. Njen otac radio je veoma loše stvari u prošlosti, a mnogo puta je bila izigrana i od strane prijatelja i momaka. Dalila će veoma teško naći pravog prijatelja, dobrog momka i muža. Ona ni sa kim neće opstati jer je svi doživljavaju negativno. Ona se povremeno kaje, ali reč je o poremećaju ličnosti i treba joj stručna psihološka pomoć da bi uspela u životu. Ona ima negativan stav prema ljudima jer je mnogo puta prevarena, mnogo je posesivna i ljubomorna, voli da kopa po tuđoj proslosti, a ne vidi šta je ona prošla u životu. U velikoj je histeriji, niko i ništa joj ne odgovara. Neće joj pomoći ni gatare, ni amajlije, a ni vračare kod kojih je išla, njoj treba medicinska pomoć. Ona je jedna iritantna osoba – rekao je tada Mevludin.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ