Izgled Vesne Dedić svet tabloid svet portal
Svet

March 29, 2023 11:30

By

Misteriozni partner Vesne Dedić konačno u javnosti: Zagrljeni i nasmejani, sve puca od strasti FOTO

Partner Vesne Dedić nikada se nije javno eksponirao

Vesna Dedić važi za odmerenu i povučenu ženu koja retko u javnosti govori na temu privatnog života. O njenoj intimi znaju samo njeni najbliži prijatelji, a medijima jedino govori o najvećem ponosu, naslednici Lenki koja je iako veoma mlada već na doktorskim studijama u Los Anđelesu.

Pročitajte: Priliči li ovo jednoj dami – Vesna Dedić golog stomaka, otkrila i više nego što treba FOTO

Partner Vesne Dedić

Foto: Ata images

I dok niže profesionalne uspehe iz godine u godinu, te njena autorksa emisija “Balkanskom ulicom” ima rejtinge kao neke emisije na televizijama sa nacionalnim frekvencijama, Vesna o ljubavnom životu ne želi da govori iako su novinari znatiželjni da saznaju ko je taj zbog kog voditeljki klecaju kolena.

Pročitajte: Donela je radost u dom, slika bebe oduševila – Vesna Dedić preplavljena emocijama zbog ćerke Lenke FOTO

Partner Vesne Dedić

Foto: Ata images

Tek nedavno je prvi put govorila o bivšem mužu za kojeg nema afirmativne reči. Kako je tada istakla, doktor Srđan Milojević sa kojim je dobila ćerku nikada nije bio muž niti otac kakav su njih dve zaslužile pa je zato Vesna i izašla iz bračne zajednice samo četiri godine po Lenkinom rođenju.

Pročitajte: Oči u oči posle toliko godina, mržnja je sve veća – Vesna Dedić jednim potezom oduvala Sanju Marinković

Partner Vesne Dedić

Foto: Instagram

Znatiželjni mediji nedavno su počeli da spekulišu da spisateljica ima novu ljubav. Kako se šapuće po beogradskim kuloarima Vesnino srce je tiho i uz puno šarma osvojio doktor Dejan Antonić. O potencijalnoj romansi i ljubavi, Dedićeva nikada zvanično i javno nije govorila, ali nedavno je napravila iskorak na društvenim mrežama deleći fotografije sa romatičnog putovanja na Tajland, gde su nedavno novopečeni golupčići boravili sa prijateljima.

Pročitajte: Ostavila ga jer nije bio dobar otac i muž – Čovek kome je Vesna Dedić rodila ćerku je dobro poznat javnosti

Partner Vesne Dedić

Foto: Instagram

Juče je novi partner Vesne Dedić proslavlio rođendan a u to ime od spisateljice dobio je romantičnu čestitku u vidu objave zajedničke fotografije koju prati numera Željka Samardžića “Zar ne znaš da prava ljubav godine ne broji…”

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images