Peh Rade Manojlović
Svet

13 Jula, 2022 14:02

Rada Manojlović u modricama i podlivima, krv na sve strane (foto)

Peh Rade Manojlović u Vrnjačkoj Banji

Pevačica Rada Manojlović sinoć je imala zakazan nastup u Vrnjačkoj Banji. Rada je na festivalu “Vrnjačka muzička noć“ dobila nagradu za pevačicu godine i tim povodom je trebalo da peva. Međutim, pri izlasku na binu pevačica se saplela i pala i tom prilikom povredila koleno. Uprkos tome što je krv lila na sve strane, Rada je nastup, iako pod bolovima, ipak održala.

Pročitajte: Aleksandra Prijović u modricama i podlivima – Rane koje će teško zaceliti…

Foto: Ata Images

Kada je završila sa nastupom, Hitna pomoć joj je ukazala prvu pomoć. Rada se ponela kao pravi profesionalac, a doktori su joj pružili prvu pomoć čim je sišla sa bine. Pevačici se sve vreme tokom nastupa slivala krv niz nogu i haljina joj je skroz bila krvava a izraizi njenog lica otkrivali su da je pod jakim bolovima.

Pročitajte: Rada Manojlović više nije tako ćutljiva – Isprozivala kolege, nikoga nije poštedela

Foto: Ata Images

– Da li ste videli ovo? Solunski front je za mene mala beba. Zaletela sam se kao muva bez glave – prokomentarisala je pevačica sa osmehom na licu.

Pročitajte: Rada Manojlović nije želela duet sa bratom – Nije mogla ni da zamisli kakva će biti njegova osveta

Foto: Ata Images

I pored peha koji joj se dogodio Manojlovićeva je pevala pred publikom i bila nasmejana. Kao surovi profesionalac nije dozvolila da joj nezgoda na bini pokvari raspoloženje i do kraja večeri zabavljala je pubila koja je došla da uživa u njenim hitovima.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images