Pomirili se Zlata i Peja
Svet

April 1, 2023 18:45

By

Peja kritično: Hitna operacija na srcu daje nadu za životom, Zlata i Hasan su sve vreme uz njega

Pejino zdravstveno stanje bilo je ozbiljno narušeno

Zoran Pejić Peja poznat je kao neko ko unese dobro raspoloženje gde god da se pojavi. Popularni voditelj već nekoliko godina uživa u ljubavi sa dosta mlađom izabranicom, ima svoju autorsku emisiju i čini se da su mu se u životu sve kockice sklopile.

Pročitajte: Od starog Peje ostala je samo senka – Ovako izgleda posle operacije srca FOTO

Pejino zdravstveno stanje

ATA images

Doduše, tako je bilo sve do nedavno kada je otišao na rutinski sistematski pregled kako bi prekontrolisao zdravlje. Tada se desilo ono čemu se nije nadao ni u najluđim snovima. Naime, Pejino zdravstveno stanje bilo je do te mere narušeno da je morao na hitnu operaciju srca. Ugrađen mu je stent, a kako sam kaže lekari su mu rekli da je jedva ostao živ.

Pročitajte: Peja u teškom stanju – Operacija zakazana po hitnom postupku, Zlati je mnogo loše

Pejino zdravstveno stanje

Foto: Ivan Vučićević

– Otišao sam da se prekontrolišem u jednoj privatnoj klinici, samo zato što su mi bili sponzori u emisiji, inače nisam osećao da imam bilo kakav problem, naprotiv bio sam super. Ali pošto je to bio sistematski pregled, krenuo sam od jednog do drugog specijaliste, i tako mic po mic, stignem do kardiologa. Doktorka detaljno je sve pogledala i kaže mi sva ozbiljna da moram na rendgen. Odem, a snimak haos! Od tri krvna suda, dva su bila zakrčena od 70 do 90 odsto, a treći 50 posto – rekao je Peja i dodao:

Pročitajte: Svi su smatrali da je dete za primer, a sada je isplivala istina – Zlatin i Pejin sin osramotio roditelje

Pejino zdravstveno stanje

ATA images

– Odmah smo zakazli operaciju. Onda je doktor rekao da mi sva tri zamene, tako da sam sad, što se toga tiče kao nov. Ali moram da strogo pazim, da se čuvam i dalje, prosto sada se za mene menja način života – rekao je Pejić.

Podršku tokom operacije i dana provedenih u bolnici pružali su mu najmiliji, između ostalih i bivša supruga Zlata Petrović sa kojom je voditelj u sjajnim odnosima. Kao i njen prvi muž Hasan Dudić i njihov sin Miki koji je odrastao uz Peju.

Pročitajte: Teško je bilo izdržati bez nje – Peja i Zlata ponovo zajedno, niko srećniji od naslednika FOTO

Pejino zdravstveno stanje

Rajko Ristić

– Hasan i Miki Dudić su sve vreme bili uz mene i pre i posle operacije. Naša deca su odrasla skupa, ja sina Mikija gledam kao i na svog sina Jovana, tu nema razlike. Zlata je uzmene, već i vrapco na grani znaju da smo mi u sjajnim odnosima. Ne viđamo se često, svako od nas vodi svoj život, ali kad su ovakve situacije, tu smo svi jedno za drugo i jako mi je drago zbog toga – rekao je Pejić.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images