pejović napravio koncert
spektakularno

18 Juna, 2022 11:00

Pao i Taš: Pejović napravio koncert za pamćenje, evo ko je od poznatih došao da ga podrži (foto)

Spektakularnim koncertom održanim na prepunom Tašmajdanu, pred 12.000 ljudi, Aco Pejović održao je obećanje koje je dao Beograđanima kada je najavio nezaboravan provod. Već na prve taktove pesme Za Ljiljanu, Pejovićeva publika pala je u trans, a kada je na red došao apsolutno hit godine, pesma „Ponoć“ , Taš je eksplodirao.

Pejović napravio koncert za pamćenje

Specijalni gosti na koncertu bili su Mirza Selimović i Magla bend, koji nisu krili sreću zbog gostovanja na ovako spektakularnim događaju. Posebnu poslasticu činio je hor Super Voice pod dirigentom palicom Suzane Branković sa kojom je Pejović otpevao duetsku pesmu Ponoć.

Pročitajte: Aco Pejović drastično smršao pred veliki koncert, samo jednu stvar je izbacio iz ishrane (foto)

Mnogo vremena nakon što se koncert završio publika je skandirala ime popularnog pevača, pa je bis bio neminovmost. Inače, samom koncertu prisustvovao je i veliki broj Pejovićevih najbližih prijatelja, ali i javnih ličnosti.

Pročitajte: Spektakl u Francuskoj: Aco Pejović oduševio publiku, jedno svi komentarišu!

Tako smo u prvim redovima videli Draganu Katić, Sašu i Olgu Danilovića, Sanju Kužet, Nikolu Vučevića, Dejana Tomaševića, Sašu Pavlovića, Duška Savanovića, Uroša Račića i mnoge druge.

Pročitajte: Ćerka besna na Pejovića: Kako si mogao to da uradiš

Nema sumnje da je Pejović napravio koncert za pamćenje, a ako se po jutru dan poznaje u subotu, kada je zakazan drugi po redu koncert, publika može očekivati sjajnu atmosferu i nezaboravan provod uz naveće hitove jednog od najboljih pevača.

FOTO: Marina Bugarćić