Petar i Hana postali roditelji
Svet

July 19, 2022 12:00

By

Nemilosrdna izdaja: Petar Grašo Danijeli zabio nož u leđa preko tek rođene bebe, oglasila se pevačica

Petar i Hana postali roditelji, svi su čekali reakciju bivše

Petar Grašo i Hana Huljić dočekali su svoju prvu ćerku, Albu. Čestitke su stigle i od venčanog kuma, Tomaža Kavčića, koji je inače godinama dobar prijatelj ne samo Petru, već i njegovoj bivšoj izabranici Danijeli. I dok su neki čestitali bračnom paru Grašo, drugi su čekali Danijelinu reakciju.

Pročitajte: Danijela Martinović se obratila svom nerođenom detetu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Ubrzo zatim, samo par sati od vesti o Albinom rođenju, oglasila se Danijela Martinović. Na svojim mrežama podelila je fotografiju u beloj haljini kojom je promovisala svoju novu pesmu “Fortunata”. Nasmejana, Danijela je time pokazala da se okrenula karijeri i da je ljubav sa Petrom i neostvarene snove ostavila u prošlosti.

 

Pročitajte: Nakon 20 godina veze popularni par raskinuo veridbu – Evo zašto Petar Grašo nije odveo pred oltar Danijelu Martinović

Foto: Instagram Screenshot

Sa druge strane, u medijima je isplivao podatak koji je mnoge iznenadio. Svojevremeno se za “In Magazin” o roditeljstvu oglasila Danijela Martinović otkrivši da ona i Petar planiraju ime za svoje dete.

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce – rekla je rada ona, a onda se ćerka Petra Graša rodila dva dana nakon njenog 51. rođendana i dobila baš ime Alba, piše “STORY!”

Kako je ovo podnela Danijela ipak je odlučila da zadrži za sebe, dok se u domu Petra i Hane rođenjen ćerkice neprekidno slavi u društvu porodice i prijatelja.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot