Scandal

11 Septembra, 2020 10:16

Petar Strugar DOBIO BATINE! Oglasio se napadač: „Rekao mi je da SMRDIM i da neće da čisti GO*NA!“

Glumac Petar Strugar prijavio je juče da je fizički napadnut!

Prelom nosa i očne šupljine!

Strugar koji je pretučen od strane radnika salaša nakon kraće verbalne rasprave, navodno mora na hitnu operaciju jer je zadobio prelom nosa i očne šupljine. Kako prenose domaći mediji, na salaš je otišao zbog konja i ništa nije ukazivalo da će doći do sukoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on

Slučaj je prijavljen policiji, a u izjavi za Telegraf, glumac je potvrdio da ga je udario čovek koji je bio u alkoholisanom stanju.

Radnik salaša koji je uradio glumca oglasio se i izneo svoju stranu priče.

„Prvo, nisam bio u alkoholisanom stanju, kako Petar kaže, to nije istina. I ja mogu da kažem sad da je on bio pijan, mogu da kažem šta hoću, je l’ to odmah znači da je stvarno taj neko pijan? Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: ‘Hoću, sutra malo’, ispričao je Ivan o spornoj situaciji i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on

„Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu… Rekao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio: ‘Smrdiš!’. Normalno, kad sam od pola 7 ujutru tu i radim. Desio se fizički kontakt, al’ kako je nosio kacigu sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu. Glumac je, pa voli da glumi. Policija je posle umešana, dao sam izjavu, dao je i on. Sledi postupak”, završava radnik salaša.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM