Majka Miloša Teodosića svet portal svet
Svet

February 12, 2023 22:00

By

Sreća je sada duplo veća: Jelisaveta i Miloš Teodosić danas su podelili najlepše vesti FOTO

Petra Teodosić proslavila četvrti rođendan

Za porodicu Teodosić 12. februar je jedan od dva najbitnija dana u godini. Danas Petra Teodosić proslavlja četvrti rođendan i napravila je žuku za pamćenje. Mama Jelisaveta i tata Miloš nisu mogli da sakriju suze radosnice kada vide kako im je naslednica porasla a potrudili su se da divan dan bude baš onakav kakav je slavljenica zamislila.

Pročitajte: Krajnje bezobrazno – Jelisaveta sa decom na odmoru, njen izgled ne prestaje da se komentariše FOTO

Petra Teodosić

Foto: Instagram

Za ovu priliku odabrala poseban stajling. Dva stajlinga, da budemo precizniji. Devojčica se prvo pojavila u roze haljini sa cvetovima, a na drugoj fotografiji vidimo je kao malu princezu, u belom džemperu i suknji sa nekoliko boja. Tu su i krila anđela, baloni u obliku jednoroga i još nekih životinja, prava mala bajka u sunčanoj Bolonji.

Pročitajte: Zar ovako nisko – Miloš Teodosić ostavio Jelisavetu putem poruke, glumica ne zna šta je snašlo, ŠOK

Petra Teodosić

Foto: Instagram

Petra Teodosić

Foto: Instagram

U skladu sa omiljenim bićem iz crtanih filmova, ćerka Jelisavete Orašanin je na glavi nosila specijalan ukras – rajf sa ušima i zlatnim rogom. Isti aksesoar imala je i njena mama, koja se na trenutak vratila u detinjstvo. Pomoć za duvanje svećica imala je od mlađeg brata Bogdana a šta je Petra Teodosić dobila od roditelja na poklon nismo uspeli da saznamo. Barem ne još uvek…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram