Pevač Đani Trajković
Scandal

7 Aprila, 2022 12:00

Razotrivena tajna koju je pevač dugo čuvao: Đani strepi za porodicu, uključeno i obezbeđenje

Pevač Đani Trajković osigurao je svoju porodicu i sada su u sigurnim rukama

Folk pevač Đani sagradio je za sebe i porodicu luksuznu vilu na obali reke Save u kojoj folker uživa nakon burne i naporne nedelje u gradu.

Pevač Đani Trajković – Porodica je sigurna a sve nadgledaju i kamere

Ona mu služi kao kao utočište tokom proleća i leta kada želi da se odvoji od gradskog asfalta i užurbane svakodnevice. Kako i sam ističe sigurnost porodice mu je na prvom mestu pa se ispred njegove nekretnine nalazi čak i kamp kućica u kojoj boravi obezbeđenje koje motri na njegovu luksuznu vilu.

Pročitajte: POTRESNO: Đanijeva ćerka prošla kroz pakao! Slađa otkrila šta su joj radili drugari iz škole

Foto: Rajko Ristić

Obezbeđenje je sve vreme u kamp prikolici i čuva Đanijevu vilu na obali reke Save. Pored toga, imanje je opkruženo kamerama kako bi mogli stalno da nadgledaju šta se događa u kraju – priča izvor Trajkovića.

Pevač Đani Trajković nikada posebno nije isticao svoje planove i imovinsku kartu pa tako ni ovoga puta nije želeo da iko sazna za njegovu vikendicu.

Kako priča dobro obavešten izvor, Đani je ovde pronašao svoj mir daleko od luksuza

– Đani je odlučio pre nekoliko godina da novac koji je zaradio od tezgi uloži u luks vilu koja se nalazi na obali Save. Uz savete svoje supruge Slađe shvatio je da mu je najbolja opcija da novac koji zaradi od bakšiša uloži u nekretnine. Tako se sve i odigralo – priča dobro obavešten izvor blizak Trajkovićima i dodaje:

Pročitajte: Porodica Đanija Trajkovića uz Slađu – Optimista sam, živi se i sa jednim bubregom

Kako bi pronaša svoj mir od nastupa, Đani je odlučio da se izoluje na obali Save gde najviše provodi vreme tokom proleća i leta sa porodicom. U luks vili imaju bazen, palme i sve ono što im je neophodno kako bi uživali u luksuzu. Ne zna se tačno koliko ga je ova nekretnina izašla, ali se šuška da je morao da izdvoji oko 250.000 evra. Na placu se takođe nalazi i košarkaški teren koji retko ko kad od porodice Trajković koristi – zaključuje dobro obavešten izvor.

Podsetimo se, Đanijeva supruga Slađa Trajković nedavno je imala operaciju bubrega ali je na svu sreću sve dobro prošlo. Njen suprug poparni pevač Đani pružio joj je bezuslovnu podršku a osim njega i sinovi, najmlađa ćerka i snajka bili su uz nju svakog trenutka. Slađa se sada, kako saznajemo, mnogo bolje oseća, a kako i ne bi kada ima supruga koji joj u svemu ugađa.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Ata Images