Pevač Đani Trajković
Svet

11 маја, 2022 09:00

Đani šokirao izjavom o Snežani Đurišić pa sve rekao i o njenom dečku Vanji

Pevač Đani Trajković otkrio istinu o Snežani Đurišić 

Popularni pevač Đani Trajković ističe kako nikad neće zaboraviti kako su mu neke kolege pomogle kada je bio niko i ništa. Ističe da izuzetno pamti i one dobre i loše trenutke na početku karijere kada su ga mnogi sabotirali. Goca Lazarević, jedna od najpoznatijih pevačica narodne i izvorne muzike, Đanija je pvi put odvela u Švajcarsku da se oproba u ovom poslu a Kemiš, suprug Zorice Brunclik mu je pomogao oko albuma „Ja stalno pijem“ koji je folkeru i pogurao karijeru u odličnom smeru.

Pročitajte: Razotrivena tajna koju je pevač dugo čuvao: Đani strepi za porodicu, uključeno i obezbeđenje

Foto: Rajko Ristić

Na listu dobronamenih kolega i prijatelja upisala se i pevačica Snežana Đurišić koja je Đaniju pomogla da uđe na TV „Pink!“

Pročitajte: Bolesna Slađa neće više da trpi Đanijeve gluposti: Sram te bilo, ja ovo nisam zaslužila

Snezana Djurisic

Rajko Ristić

Pevač Đani Trajković iskreno: Svašta znam i svašta sam video ali o tome ćutim

Đani ističe da je ostao isti čovek bez obzira na nedaće koje su ga snašle. Godine 1992. napustio je rodni Lipljan i došao pravo u Kragujevac a onda i u Beograd gde se godinama patio kao podstanar.

Mnogo sam se namučio. Nisam imao kome da se požalimi poverim, ali zato sada niko ne može da mi kaže da mu nešto dugujem – rekao je otvoreno Đanikom su kolege zahvalne jer nikad ne prenosi ono što o njima zna i što je video rođenim očima pevajući po Evropi.  A kako i sam ističe – video je čuda!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić