pevač dragan kojić keba
Svet

May 3, 2022 19:30

By

Puklo prijateljstvo! Evo kako je Bekuta izdala Kebu zbog bivše snaje Severine

Pevač Dragan Kojić Keba navodno je zauvek precrtao koleginicu i drugaricu Anu Bekutu

Kako se spekuliše bivši svekar Severine Vučković navodno je ljut na dugogodišnju koleginicu Anu Bekutu zbog toga što je otišla na proslavu 50. rođendana njegove bivše snajke Severine Vučković. Kako prenosi Republika.rs, on se baš razočarao u prijateljstvo koje je između njega i Ane trajalo duže od četiri decenije, te ne može da veruje da ga je posle svega što su zajedno prošli izdala.

Pročitajte: Keba i Olja iskulirali Severinu! Bivša snaja na crnoj listi!

– Ana je godinama kućna prijateljica Kebe i njegove porodice, zajedno su počinjali karijere i jedno drugom se radovali uspesima. Nastupali su zajedno još u staroj Jugoslaviji i bili odličan tandem. Prvi duet “Nemoj ništa pričati” snimili su 1998, kao dokaz prijateljstva i zajedničke energije. Pesma je bila mega hit. Onda su 2003. snimili duet “Treba vremena”, koji se i danas svuda peva. Keba nakon Bekutine izdaje od sramote ne zna šta će. Stid ga je i da vide drugi da mu je krivo, ali od muke mu je došlo da plače. Rekao mi je: “Bekuta je mrtva za mene kad mi je ovako sa Severinom zabila nož u leđa!”

Pročitajte: Kebina žena strahuje da je Keba ne vara sa mlađom pevačicom?!

keba moli đanija

Ivan Vučićević

– Pa Ana je Severinu faktički upoznala kod njega u kući. Nisu se pre toga čestito ni znale. Njih dve su se tu super uklopile i počele da se druže. Nakon što su se Kebin sin Igor i Severina 2021. razveli, logično je bilo da Bekuta stane uz porodicu Kojić, ali ona se očito priklonila Severini. Odlaskom na njen jubilarni rođendan od pola veka, to je i potvrdila. Keba je bio van sebe kada je čuo i video da je njegova dobra drugarica Ana bila na Severininoj proslavi u Zagrebu – navodi izvor koji je blizak nekadašnjim najvećim prijateljima, a koji se i sam ne miri sa činjenicom da je folkerka mogla da uradi ovako nešto.

Pročitajte: Severina ne razgovara ni sa jednom sestrom, a razlozi za svađu su pretužni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– To je za Kebu izdaja koju ne prašta! Severina je sve te ljude sa naše estrade upoznala preko svekra, na slavama, u kući na Bežanijskoj kosi. Zarekao se da sa Anom više nikada neće progovoriti. Ma neće da čuje za nju ni u ludilu. To je za njega nož u leđa jer je bivša snajka sada neprijatelj njegove kuće, a samim tim i svi koji su ostali u kontaktu s njom. Bekuta za njega više ne postoji.

AUTOR: SVET

IZVOR: Republika.rs

FOTO: Bojan Vuković / Ivan Vučićević