nikola grujic
Star

13 Novembra, 2021 15:00

Pevač otkriva: „Gruji će žena da uzme dete zbog Mime!”

Nikola Grujić ne priznaje da se zaljubio u Mimu Šarac, iako je očigledno da među njima sevaju varnice. Kako je za STAR otkrio njegov kolega, Gruja se plaši da ne upropasti brak, ali se uprkos tome ne odvaja od Mime.

Gruji će žena da uzme dete!

Ma, Gruja se baš zaljubio i svestan je da to ne može da sakrije. Dobro, Mima je atraktivna devojka, verovatno tamo i taj zatvoren prostor čini svoje, ali čeka ga pakao. On ima ženu i dete, a Mima ima mutnu prošlost, dosta se govori o tome čime se ona napolju bavi, ponaša se i oblači slobodnije i njemu to ne uliva sigurnost. Boji se da ne rasturi brak, a opet prija mu ona, ne znam šta će da bude s njima do kraja. Ja sam se sa njegovom suprugom Ljiljom dopisivao, rekla mi je da joj nije svejedno, da vidi neke stvari, ali da ne želi da donosi nagle odluke dok ne vidi da se nešto konkretno desilo. Sumnjam da će moći još da se suzdržava, jer Mima se ne pomera od njega, vrlo je svesna da on ima ženu, a opet se češka i mazi sa njim, znači da joj je cilj da ga razvede. Njegova porodica takvu devojku neće prihvatiti za snajku jer jako vole njegovu suprugu – kaže nam Grujin kolega i dodaje:

Mima_Sarac

Nije na meni da pričam o njegovim avanturama i da li ih je imao, ne znam. Ono što ja znam je da mu je supruga jako korektna i fina, posvećena detetu, a sad, on ovo što radi, može skupo da ga košta. Bezveze je bila i ona priča na početku da je imao nešto sa Viktorijom koja mu je svastika. Nervira me što on ne ume da ustane i kaže tako je i tako je, da se odbrani. On samo ćuti, evo i sad za Mimu kada ga napadaju, dečko ne reaguje, kao da ne zna šta može da se desi napolju. Ljilja ako pukne, samo će da mu uzme dete i više mu se nikad neće javiti, i ima pravo na to. On je meni rekao kad je ulazio da će tamo samo da peva i da želi da se čuje za njega, kako bi mogao da digne cenu nastupa, ali druže moj, ko tebe gleda kao pevača, kad se ti samo kroz afere promovišeš – završava za STAR pevač koji ne želi da mu otkrijemo ime.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ