Zdravstveno stanje Saše Kovačevića
Svet

May 15, 2023 19:30

By

Beba menja život iz korena, pevač spreman za novo poglavlje: Evo kada će se obaviti svadbena ceremonija Saše i Zorane Tasovac

Pevač Saša Kovačević progovorio o roditeljstvu 

Pevač Saša Kovačević danas važi za velikog zavodnika i miljenika među ženskom populacijom, a osim fizičkog izgleda, pevač ima i glas koji takođe oduševljava sve, a naročito pripadnice nežnijeg pola.

Pročitajte Oduvek sam želeo da budem tata – Saša Kovačević obelodanio prelepe vesti, porodica zbog očinstva nikad srećnija FOTO

Pevač Saša Kovačević

Foto: ATA images

– Planiram Bože zdravlja da se ostvarim u ulozi oca, to je svrha života i najlepši dar od Boga koji možemo dobiti. Ne vodim se time kad će i šta će biti, kad Gospod kaže da je trenutak tada će se to i desiti i ja ću biti najsrećniji čovek – rekao je Saša, pa progovorio o pritiscima, jer još se još uvek nije oženio i ostvario u ulozi oca, a mnogi smatraju da mu je vreme.

Pročitajte Saša Kovačević i Novak Đoković u RATU 

Pevač Saša Kovačević

ATA images

– Valjda je opet sve to prirodno i normalno, ali je na vama da dozirate koliko želite da pridajete značaja tome i da dozvolite da se ljudi mešaju u vašu intimu, sve je do vas. Mi muškarci smo čudni, konstantno smo nezreli, mi bi stalno da budemo momci bez obzira da li smo oženjeni ili nismo, to je neki gen, to ne možeš da menjaš – istakao je Saša, pa otkrio detalje iz veze sa Zoranom.

Pročitajte Saša Kovačević potvrdio – Ovo je i bilo pravo vreme, oduvek sam maštao da BUDEM TATA

Pevač Saša Kovačević

Foto: ATA images

Nema prostora za ljubomoru u našoj vezi, tako se valjda izgradio neki odnos da toga nema. Uglavnom su moje veze imale nalet ljubomore u prvih pola godine, godinu dana, posle toga je sve lakše. U prethodnim vezama mi je to smetalo, sada sa Zoranom ne, jer smo se pronašli. Mislim da sam pronašao nekog ko mi po svim parametrima odgovara apsolutno. U slučaju da mi neko sutra strastveno odovara ne znam kako, ja zaista znam da od ovog što trenutno imam ne mogu naći bolje, to potpisujem – izjavio je Saša, potpuno iskreno i bez zadrške.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Ivan Vučićević