Svet

4 Januara, 2021 14:00

Pevači naplatili OTKAZANE NASTUPE?! Radin MENADŽER otkrio pravu ISTINU!

Iako poznati pevači ovu Novu godinu nisu dočekali sa publikom kao što to obično biva, pa su samim tim ostali i bez najvećeg honorara u godini, za Radu Manojlović nema zime.

Poznati naplatili otkazane nastupe?

Prema rečima njenog menadžera Saše Đurića, Rada nije unapred uzela novac, već je samo ovaj zakazani nastup prebacila na narednu godinu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic)

Teška godina iza nas, ali gledamo već 2021, ima indicija da će se već od marta nešto desiti. Evropa je stala, Srbija nije, kad god je bilo dozvoljeno ovde se najviše radilo, pevači su najviše radili. Nadam se da će Srbija prva i krenuti sada – rekao je Radin menadžer na televiziji Pink i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic)

Moja pevačica je Rada Manojlović, nije uzela novac za Novu godinu, sad ćemo ovaj doček da prebacimo za sledeći doček. Mi nismo uzimali novac, jer nismo želeli da budemo nekorektni prema tim ljudima. Nova godina se prodavala i za Radu i za Peđu i za druge zvezde, ali su organizatori verovatno vraćali novac ljudima. Mi nismo uzimali novac od organizatora. Ista cena će biti i za 2022. Radili smo do marta. Rada peva već godinama i kod nje nema zime, ja garantujem za nju. Ona je ovo vreme iskoristila da bude u svom zavičaju sa ocem i sestrom – zaključio je Saša.

FOTO: RAJKO RISTIĆ