Majka Ane Bekute
Scandal

February 6, 2022 23:00

By

JEZIVO! Pevačica BAJE ispred stana Ane Bekute!

Kako tvrde komšije iz zgrade Ane Bekute, jedna poznata pevačica nešto, navodno, petlja oko Aninog stana! Naime, oni sumnjaju da dotična nešto baje Ani, ali ne smeju da prenesu to Bekuti jer je još tužna i u žalosti zbog Mrke!

Pevačica BAJE ispred stana Ane Bekute!

Ta žena je dolazila dva puta, a Ana Bekuta tada nije bila kod kuće započinje naš izvor i dodaje:

Da ne grešimo dušu, možda je ona samo došla da poseti Anu, ali nam je čudno… Što se onda zadržavala toliko kod vrata. Nešto je i mazala oko štoka, a posle sam čula da je bila i na grobu Mrkinom. Sve mi je to baš jezivo, Ana je utučena i tužna, žena je u žalosti… Ako joj sad neko nešto baje, onda stvarno nema smisla. Nije ona to zaslužila.

Ana Bekuta

Ivan Vučićević

Opet kažem, možda je ta pevačica imala najbolje namere, mada nam je svima iz zgrade sumnjiva, kako to da dolazi baš kada Ana nije tu i još je viđena i na groblju. Ani sad samo fali da joj neko podmeće crne magije i gluposti. Možda ona žena u to i ne veruje, ali ima svega, ima neka viša sila i to nije za igranje. Samo da Bog njoj podari sreće i zdravlja, jaka je ona, ali bi morala da obrati i pažnju ko joj se mota oko stana, ima danas mnogo zlobnih ljudi zaključio je naš izvor.

AUTOR: Marjan Kamenović/Scandal

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ