Svet

May 10, 2022 22:10

By

Teška dijagnoza slomila je srce Mini Kostić: Uzeli su mi sve ali sam im oprostila

Pevačica Mina Kostić otkrila je i da ju je ljubav mnogo koštala – i emotivno i novčano

Pevačica Mina Kostić majka je devojčice Anastasije, koju je dobila sa Igorem Kostićem, poznatijim kao Igor X. Ipak, ona je sada otkrila je da nije ni znala da može da ima dete, jer su joj lekari govorili suprotno.

Pročitajte: Mina Kostić neutešna! Progovorila o odnosu sa Džejevom porodicom!

Mina Kostic

Foto: Bojan Vuković

– Njemu sam rekla da ne mogu da rodim, jer su mi rekli da sam jalova. A onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica. Dete nam raste, u kontaktu smo i najbitnije je da ona ima ljubav sa obe strane. Shvatila sam kako treba da radim i tako se i ponašam – objasnila je Mina, koja nije do kraja izgubila nadu u ljubav muškarca, ali za nju je, pored deteta, najvažnija ljubav prema Bogu.

– Shvatila sam da je oko mene sve ljubav. Pravu sreću sam spoznala tek kada sam srce predala Bogu, od tada sam presrećna i ništa mi više nije potrebno – kaže Mina.

Pročitajte: Težak život pevačica! Nekima muževi oduzeli decu, nekima novac, jednu muž umalo ubio!

MINA KOSTIC

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pevačica Mina Kostić je takođe u „Pulsu Srbije“ otkrila da ju je ljubav mnogo koštala – i emotivno i novčano.

Volela bih da mi se desi prava ljubav, ali me je ona, nažalost, skupo koštala. I to mnogo. Maltene svaka, ali ja sam svima njima oprostila. I finansijski i emotivno. Udala sam se i sve sam stavila na njegovo ime. I zgradu koju sam gradila, koju smo Džej i ja finansirali. I kola i njegova kuća. Pokradena sam na pravdi Boga, ali to se dešava svim mojim koleginicama – zaključila je pevačica.

AUTOR: Svet

IZVOR: 24sedam

FOTO: Bojan Vuković