Pevačica Nataša Bekvalac
Svet

April 8, 2022 15:05

By

Priznala sve: Bekvalčeva nikad iskrenije o Milošu Bikoviću – Divniji je nego ikad

Pevačica Nataša Bekvalac brutalno iskrena o odnosu s Bikovićem…

Pop zvezda Nataša Bekvalac pojavila se na jednom prestoničkom događaju i ispred brojnih novinara odgovarala je na aktuelna pitanja  i po stoti put bila iskrena i zabavna…

Pevačica Nataša Bekvalac – Nejveća podrška ćerkama, dobar drug i ortak

Prelepa i duhovita pop zvezda dotakla se odnosa sa starijom ćerkom Hanom i otkrila da li njih dve imaju drugarski odnos. Nataša koja je oduvek isticala da joj je najvažnije da joj deca veruju, odgovorila je:

Roditelji suštinski nikada ne znaju kakav odnos imaju sa decom i koliko im se deca poveravaju. Mislim da mi se moja ćerka baš poverava, i onda kad saznam nešto, šokiram se. Trudim se da budem širokih shvatanja, klinci uz pomoć interneta su napravili džumbus svoje vrste, ali s druge strane blisko mi je to njeno doba jer ni ja nikad nisam porasla – ispričala je Nataša koja iza sebe ima tri braka. Budući da joj je zadnji brak s nasilnikom Lukom Lazukićem najteže padao, ukratko se osvrnula i na to da su joj krahovi prethodnih brakova izuzetno teško padali.

Pročitajte: Otkrivamo pravu istinu! Evo zašto se Nataša Bekvalac i Milica Pavlović ne PODNOSE!

Razvod je veoma stresna stvar i niko se još nije razveo zato što mu je prelepo. Ako imate na umu i ako ste zdravorazumna osoba, naravno da se razvodite da bi vam bilo bolje. To je jedan od načina da možete lakše da pregurate ono što je gubitak, jer je raspad porodice veliki stres – ističe Nataša, koja nema Tviter iz određenih razloga.

– Kao što vidite, nemam ga. Mislim da je to pametno jer ono što bih ja izlupetala, prokomentarisala to ne mogu na Instagramu – tvrdi Nataša, koja je upitana i da li bi se četvrti put udala, a prokomentarisala je i glumca Miloša Bikovića, budući da ju je oduševio film u kojem ga je gledala.

Pročitajte: Nataša Bekvalac iskreno: Sa ćerkom idem kod psihologa – A, evo šta škripi u odnosu sa Dačom

ATA/IMAGES

Kako kažu, planirajte da vam se Bog smeje, tako da ne planiram ništa. Moja sestra me izvela u bioskop, film je strašno duhovit, Biković je stvarno divniji nego ikad, jako je smešan. Predivne, realne situacije na duhovit način su prikazane – rekla je Nataša.

Bekvalčeva, kao i mnoge javne ličnosti, dobija uznemirujuće poruke na društvenim mrežama.

– Ti ako hoćeš da pročitaš pročitaš, verovatno ima ljudi koji bi iznabadali mene, ali eto to se nije desilo. Kad bih ja vama sada rekla šta meni šalju ljudi, bili biste zabezeknuti – priznaje Nataša.

Pročitajte: Nataša Bekvalac objavila najintimniju pesmu u karijeri: Mračne tajne pop zvezde

Nataša se takođe osvrnula i na goruću temu elitne prostitucije i istakla:

– Ja ne znam nijednu ženu, ne znam nijednu svoju koleginicu za koju znam da to radi. Možda ću biti razapeta na krst, pa i te žene rade ono što žele i vole. Ja mislim da bi je trabalo legalizovati, pa da svi imaju neku korist od toga, pa i država – rekla je pop zvezda.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Ivan Vučićević / Ata Images