zorica marković
isplivala istina

July 3, 2022 21:00

By

Pevačica otkrila sve detalje: Zorica Marković pomogla Sandri Rešić jer je bila u vezi sa Ninom

Mnogima nije bilo jasno zašto je Zorica Marković toliko bolećiva prema Sandri Rešić koju je uvela na estradu, a sada Vendi otkriva dugo čuvanu tajnu.

Zorica Marković i Nino bili u vezi

– Ja sam nastupala u Hacijendi kod Zorice Marković 2008. godine. Tamo nema ko nije dolazio. Šaban je bio čest gost, Ksenija Pajčin sa Filipom Kapisodom. Njih dvoje su sleteli sa puta kada su se vraćali od nas, neposredno pre onog stravičnog ubistva. Onda je počela da dolazi Sandra Rešić sa majkom. Zorica je nju uvela na velika vrata jer je imala veliku emotivnu naklonost ka pokojnom Ninu, bili su i u vezi – kaže Vendi i dodaje:

Pročitajte: Zorica Marković oplela po dečku Snežane Đurišić – Udao se, a priča se da je švaler

majka sandre rešić

Rajko Ristić

– Nino je Zoricu mnogo voleo i ona je iz pijeteta prema njemu, dopustila njegovoj ćerki da otpeva dve pesme. Sećam se, 400 ljudi u kafani a ja sam je najavila, rekla joj Sandrice, uzmi mikrofon. Imala je našu iskrenu podršku. Nisam istraživala u tom trenutku njen hladan, đavolski, odbojan pristup. Ja sam je najavila kao neko ime, koje nešto znači, zahvaljujući Ninu. Dolazila je mesec, dva, pa se izgubila. Čak se ni njena majka nikad nije zahvalila za tretman koji je imala kod nas – zaključila je.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić