Scandal

March 17, 2022 16:00

By

Pevačica se prisetiila TEŠKOG PERIODA, prošla kroz agoniju, pa poslala jaku poruku!

Pevačica Ivana Peters pre tačno sedam godina doživela je infarkt u prostorijama Radio-televizije Srbije, nakon što je bez ikakvih problema učestvovala u snimanju emisije.

Hitna pomoć je reagovala i uputila Peters u Klinički centar, nakon čega joj je ugrađen stent i srce je počelo da radi normalno.

Pevačica je objavila fotografiju koja je nastala u sobi u kojoj je tog dana doživela srčani udar, kao i još jednu fotografiju, u istoj sobi, ali u znatno boljem zdravstvenom stanju.

– Pre sedam godina i sad – RTS Košutnjak. U istoj sobi u kojoj sam doživela ‘srčku’. Deluje tako daleko, a tako blizu. Srećan mi i ovaj rođendan – istakla je Ivana Peters.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

Inače, pre nekoliko godina Ivana je pričala o infarktu i opisala kako se osećala.

– Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije – rekla je ona tada i dodala da je osećala tegobe i pre toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

– Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život – rekla je Ivana.

Pročitajte: Popularna pevačica glamur menjala za selo! A sada jedva preživljava!

 

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: INSTAGRAM