Svet

December 26, 2020 21:00

By

Pevačica se SELI kod DEČKA! DEČKO se još NIJE RAZVEO, ali nema veze!

Tamara Milutinović i Saša Nikolić čekaju da njemu stignu papiri o razvodu braka kako bi mogli da započnu zajednički život i kako piše novi SVET ovo će biti poslednji praznik koji pevačica čeka u roditeljskoj kući.

Pevačica se seli, a komšiluk se ne veseli

Tamara Milutinović okitila je porodičnu kuću u Rušnju, tako da sada sija kao dvorac iz bajki, a sija i ona otkako se zaljubila u poznatog kompozitora Saška Nikolića, sa kojim posle Nove godine započinje zajednički život. Možda se baš ¡ zato, Tamara potrudila da roditeljski dom u kojem je do sada uživala sama ukrasi i ove praznike učini posebno svečanim.

Tamara Milutinović ukrašava kuću za novu godinu

Razvod se razvukao zbog korone

“Koliko znam, ona bi uskoro trebalo da se preseli kod Saška. Vidim da sve nešto čekaju. Priča se da njemu zvanično treba da stignu papiri da je razveden. On sa bivšom suprugom već duže vreme ne živi, ali papirologija se otegla zbog ove korone, sudovi usporenije rade, a sigurno imaju posla preko glave. Realno, ni Tamari ni Sašku sad nije zapelo da se pošto-poto usele u svoj dom, jer veruju da je njihova ljubav prava i da joj neka nedelja ili mesec čekanja ne može naškoditi”, priča za SVET Tamarina komšinica i dodaje.

Tamara Milutinović ukrašava kuću u Rušnju

Komšiluk hvali Tamaru na sva usta

Čula sam Tamaru kako priča da ne želi da žive zajedno sve dok je on u braku zvanično, jer neće ni zbog roditelja, a ni zbog sebe da razni ljudi sa njom ispiraju usta. Ide ona kod Saška, koliko mi se čini i on dolazi kod nje, ali nemojte me baš držati za reč. Kod njih je vazda puna kuća. Dolaze prijatelji, familija. Mislim da sam ga videla, ali ne volim da zapitkujem. Kad sve to bude gotovo, verujem da će mi se komšije pohvaliti, ipak nije to mala stvar. Tamaricu često viđam ovde. Nema problem da zasuče rukave i radi sve kućne poslove. Plus, dvorište im je ogromno, a ona voli da se zanima sa tim stvarima, čisti jezerce sa zlatnim ribama, hrani ih, baš je divna devojka. Samo šteta što ćemo je retko viđati kad se preseli i počne da živi sa dečkom, ali dobro, to je lepa stvar”, ispričala je za SVET Tamarina komšinica.

Saško Nikolić u studiju

A kad se to desi, nema sumnje da će se Tamara zbližiti i sa Marijom Šerifović, koja prosto obožava Saškovog sina, a unuka svog pokojnog očuha Miće Nikolića.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET i PRINTSCREEN INSTAGRAM