Veza Emine Jahović i milionera
Svet

April 2, 2022 21:37

By

Slavne su, bogate i lepe, a spaja ih ista trauma i bol koja nikada neće proći (foto)

                                                         Pevačice doživele spontane pobačaje

Iako veoma retko dame sa estrade govore o ovoj osetljivoj temi, tokom javnih istupanja poželele su svojim primerima da pokažu ženama širom regiona da se ova nemila situacija može dogoditi svakoj od nas, a borbe kroz koje su prolazile zauvek će ostaviti poseban žig na njihovim srcima.

Prva koja je svoju bolnu ispovest podelila, jeste pevačica Branka Sovrlić koja je kao veoma mlada izgubila bebu, a potom nije uspela da zatrudni.

To je bio najgori period, trebalo je da imam dece, ali sam morala da radim. Bila sam po inostranstvu i izgubila bebu, posle toga to nije išlo. Jednostavno taj neki spoj nije funkcionisao, iako smo oboje zdravi, ali jednostavno se nije dalo. Što kažu, ne da Bog sve, ali na sreću imam unučiće i bratovljevu decu, koji je preminuo pre 3 godine. To mi je najveća rana u životu, a oni su kao moja deca – istakla je pevačica medijima svojevremeno.

Pročitajte: Tanja Savić IZGUBILA BEBU! Svađa sa Dušanom je koštala TREĆEG deteta!

Spontani pobačaj doživela je i vokalna solistkinja Maja Nikolić koja je tokom višesatnog putovanja izgubila bebu, a ovu traumu nikada neće zaboraviti.

– Puno sam putovala, pa sam izgubila bebu leteći San Dijego – Beograd, jedva sam ostala živa, dva puta sam umrla! Ničega ne sećam, dva puta su me oživljavali, apsolutno ničega se ne sećam – rekla pop pevačica s bolom u grudima.

Pročitajte: Tamara Đurić DRASTIČNO smršala! Izgubila BEBU, pa priznala kako se OSEĆA!

Na bolnom spisku našla se i hrvatska pevačica Vlatka Pokos koja je spontani pobačaj doživela kada je imala 36 godina, ali se tog trenutka seća, kao da se juče dogodio. Često ga i danas podsvesno vizualizuje.

– Spontani pobačaj je za svaku ženu izuzetno težak i tužan događaj, a meni se dogodio u jednom od najtežih razdoblja života ikad. Bila sam izložena ogromnoj količini stresa uzrokovanog izuzetno teškim razvodom od bivšeg supruga, pred očima javnosti. Bilo je pravo čudo što sam uopšte uspela da ostanem u drugom stanju, no usprkos nezavidnoj situaciji, nije bilo nikakve sumnje da želim da rodim to dete. Međutim, život je hteo drugačije – otkrila je domaćim medijima.

Preduzetnica i pevačica Danijela Karić našla se pre dve godine u sličnoj situaciji, kada je iznenada izgubila bebu, a o tome je sa suprugom Ivanom Mileusnićem govorila u javnosti.

– To je bila rana trudnoća, peti mesec. Dva dana pred rođendan osećala sam neke grčeve, rekli su da je to normalno. Mislila sam da sam se otrovala hranom – objasnila je Danijela, a potom se nadovezao i poznati plešač.

– Nijedan znak tela ne treba ignorisati, Danijela je jaka, ima visok prag tolerancije za bol. I da smo otišli na vreme, ne bi se promenilo. Da smo otišli kad je bio prvi znak, ne bi bilo pomoći. Ja sam kontaktirao sve moguće lekare, 4 ginekologa, svi su rekli da može na plažu. Bitno je da slušaju svi svoje telo, ljudi treba da reaguju na bilo šta. Bolje sprečiti nego lečiti – rekao je Ivan.

Na iznenađenje publike istu sudbinu je doživela i muzička zvezda Emina Jahović, pre 11 godina, a svoju priču je podelila tokom gostovanja u emisiji “Balkanskom ulicom”.

– Završavala sam neke obaveze u Beogradu i nisam ni znala da sam u drugom stanju. Saznala sam da sam trudna tek kad sam se vratila u Istanbul. Nešto nije bilo u redu sa plodom i izgubila sam bebu. Ako se desi, volela bih da rodim još jedno dete i želela bih da to bude devojčica.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

                                                       Spontani pobačaji su im promenili stvarnost

Pevačica Slađana Vujičić (Alegro) dva puta je doživela spontani pobačaj, a ovo je bio uzrok.

– Bila sam spremna na borbu koliko god ona da traje. Imala sam više spontanih pobačaja, nažalost, to je danas vrlo često. Posle prvog se otkrila ta pojava – trombofilija. Nisam nikada planirala da dignem ruke, nisam pala nijednog trenutka. Užasno je važna podrška partnera, da vas niko nikada ne pritiska, ipak ste vi žena. Sada rizikujem da zvučim ružno, ali ipak to treba da uradim, ne ti da me guraš i forsiraš, podsećaš. Zato je bio presudan trenutak kada je Zoran mene podržao. Uvek se provlačilo pitanje: “Šta ako se nikada ne desi i on te ostavi zbog toga?”, rekla sam: “Pa dobro, Bože moj.” To su stvari koje su vrlo moguće i zdravom, i ovakvom, i onakvom, svakom to može da se dogodi. Bila bi grehota da nema dete neko ko želi da ga ima, ali ja sam zaista ubeđena da je ključ vera u sebe, u Boga – istakla je tokom jednog intervjua.

O intimi i gubitku bebe progovorila je i Šabanova naslednica Ilda Šaulić, koja je ovu vest prihvatila veoma teško.

– Zbog trudnoće sam htela da proverim da li imam koronu, pa sam otišla kod lekara da se testiram. Rezultat je bio pozitivan. Mislila sam da neće biti problema, jer sam imala blage simptome. Ipak, imam 41. godinu, a to je period vrlo rizičan za trudnoću. Bebu sam izgubila u trećem mesecu trudnoće, a doktor kaže da to ne možemo da pripišemo virusu, jer sam se dobro osećala tih dana. Plod se jednostavno nije razvio kako treba – istakla je za Informer.

View this post on Instagram

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Voditeljka Lea Kiš doživela je jedno od najtraumatičnijih iskustava, kada je jedva ostala živa tokom komplikacija u drugoj trudnoći, a završila je i na operacionom stolu.

– Rekli su mi da je operacija trajala tri i po sata i da mi se desilo nešto što se retko dešava – nisam imala spoljašnje, već unutrašnje krvarenje. Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku i iskrvarila sam za nepunih dvadeset minuta. Svi su se čudili kako sam ostala živa. Doktor Radulović koji je dugo radio u Nemačkoj, izvrstan ginekolog i hirurg, rekao mi je da je u životu imao samo jedan sličan slučaj, da se sve desilo tako brzo i sa takvim posledicama. Rekao mi je: Ovo je Božija volja da ostanete živi jer smo vas dva puta gubili. Tada to nisam potpuno primila k znanju, bila sam previše iscrpljena i ošamućena od svega što se desilo, sve dok sutradan nije došao anesteziolog i ispričao kako je tekla opreacija – rekla je Lea svojvremeno za Hello.

View this post on Instagram

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk)