piksi
Svadba veka

June 19, 2022 12:00

By

O ovome se ćuti: Piksi se venčao po drugi put, evo ko mu je kum

Piksi i Snežana obnovili bračne zavete

Na srećnom i skladnom braku Draganu i Snežani Stojković mnogi mogu da pozavide, ali oni svoju intimu sve ove godine drže daleko od očiju javnosti. Žive bez trzavica i skandala, ne hvale se uspesima, pa je stoga malo kome je poznato i da su 2011. pred bogom obnovili bračne zavete i to u Parizu iako je prvobitni plan bio da se ceremonija
održi u Sabornoj crkvi u Beogradu. Zbog obaveza, supružici su se venčali u crkvi Aleksandra Nevskog 2. juna kada je njihova najstarija kćerka Andreja proslavljala dvadeset drugi rođendan.

Piksi i Snežana – ljubav je najveći dar

Stojkovići prijateljima nisu rekli šta planiraju kako ih ne bi opterećivali kupovinom poklona, a među zvanicama tada su bili Snežana Dakić- Mikić, Marijana Mateus, Marko Mišković sa majkom Ljiljanom Mišković, Stevan – Dika Stojanović, Marina i Andrej Kulundžić, Slobodan Živojinović, Nina Badrić sa tadašnjim suprugom Bernandom Krasnićem, ambasador Srbije u Parizu i mnogi drugi.

Pročitajte: Dragan Stojković Piksi postao deda! Unuka proslavljenog fudbalera dobila dva imena!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragan Stojkovic (@draganstojkovicpixy)

  Piksijev kum bio je Dragan Trivan, koji je na slavlje došao sa suprugom Jelenom, dok je njegova supruga za svog svedoka izabrala prijateljicu Ivanu Mišković-Karić, koja je došla sa mužem Goranom Karićem. Supružnici u odlučili da za ovu priliku ne kupuju nove burme, već su tokom venčanja razmenili one koje već imaju, jer veruju da im je prstenje i do sada donosilo sreću. Zato su na svojim burmama na kojima je već bio ugraviran datum prethodnog venčanja sada ugravirali i dan na koji su se i u crkvi obavezali na večnu ljubav. Simpatično je bilo i objašnjenje mlade zašto su se odlučili na ovaj korak:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragan Stojkovic (@draganstojkovicpixy)

– Građanski brak sklopili smo pre dvadeset godina u Marseju, a potom smo sa prijateljima proveli nekoliko dana u Kanu. Ta prva svadba slična je drugoj utoliko što je naša najstarija ćerka Andrea prisustvovala i tom slavlju, tada je imala dve godine. Međutim, kada su nam u Veroni opljačkali stan, ukrali su nam sve slike i video zapise sa venčanja, tako da su nam te fotografije nedostajale svih ovih godina. Sada, konačno, imamo slike sa ceremonije i veselja – rekla je tada Snežana Stojković.

FOTO: ATA IMAGES