Dijeta Zlate Petrović
Svet

8 септембра, 2023 10:24

By

Pobedila u najtežoj bici: Zlata Petrović se borila s ovim problemom i priznala: Izgubila sam mnogo…

Dijeta Zlate Petrović jedna je od najučinkovitijih

Iako već godinama važi za jednu od najlepših i najšarmatnijih dama sa javne scene Zlata Petrović, poput mnogih dama često bije bitku sa kilogramima.

Dijeta Zlate Petrović

Rajko Ristić

Međutim, nedavno je pronašla recept za savršenu figuru i otkrila da je počela da praktikuje popularnu „autofagiju“ zahvaljujući kojoj uspeva da izgleda lepo.

– Od kada sam na autofagiji, smršala sam šest kilograma. Uspela sam da skinem višak oko ruku koji mi je smetao. Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka, što je nama ženama najveći problem. Koža mi je mnogo čistija, ma ceo organizam se očistio– ispričala je pevačica nedavno i otkrila kako izgleda njen jelovnik pišu Novosti.

Dijeta Zlate Petrović

Rajko Ristić

– Ujutru u deset doručkujem banane, urme, jabuke, čak i cveklu u kombinaciji sa orašastim plodovima ili čija i lanenim semenom. Za ručak jedem pasulj, grašak, boraniju, ma sva kuvana jela, ali ih spremam bez zaprške. To isto i večeram. Hleb svakako godinama ne jedem, a gazirana pića ne volim. Sa jelom završim do 18 časova i posle toga uopšte ne budem gladna do sutra u deset ujutru.

Naravno, kako kažu, svaki početak je težak pa tako ni Zlati nije bilo lako da se navikne na rigorozan režim ishrane.

Dijeta Zlate Petrović

ATA/IMAGES

– Prvih 15 dana mi je bilo teško, htela sam zidove da pojedem! Dešavalo mi se da prekršim autofagiju, pojedem nešto nezdravo ili uveče kada izađem popijem alkohol, ali sutradan samo nastavim po starom. Ako vidim da sam preterala i nabacila koje kilo, kažem sebi: „E gospođo, sada ćeš da vodiš računa o ishrani! – ispričala je Zlata koja je vodi računa o svom izgledu i imidžu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Novosti

FOTO: Rajko Ristić