Star

17 Decembra, 2020 17:00

Pobegao zbog LJUBAVI? Emocije pršte i van vile „Parova”

Voditeljka Kristina Iglendža potvrdila je vezu sa sada već bivšim učesnikom Parova, Mladenom Vuletićem, nakon nekoliko burnih dana u ovom rijalitiju.

Više učesnika „Parova”, kao i sveže zaljubljeni Mladen, izletelo je iz vile „Parova” i obrušilo se na produkciju. U tom skoro pa ratnom stanju,procvetala je ljubav između Kristine i Mladena koja se nije ispoljavala dok je ona vodila emisiju, već nakon diskvalifikacije Vuletića.

Pobegao zbog LJUBAVI?

To se dogodilo vrlo spontano, uopšte mi nije bio interesantan dok sam vodila unutra. Baš mi je bio antipatičan. Tek sam kasnije videla da je inteligentan, zanimljiv. Zaljubila sam se u njega i shvatila sam da ne mogu da se kontrolišem u njegovom prisustvu, a znam da moram da budem profesionalna, ipak sam voditeljka. On mi je rekao da se zaljubio u mene čim me je ugledao – rekla je Kristina za Kurir, a onda je otkrila da više ne sarađuje sa televizijom „Happy”:

Sve je ovo uticalo na moju karijeru, Hepi i ja više ne sarađujemo. Veza se dogodila kada je on izašao. Emocije i pogledi su postojali u toku “Parova“. U pregovorima sam sa jednom televizijom. Čim se neka vrata zatvore, druga se otvore – otkrila je ona.

Voditeljka otvreno priča o sreći koju je pronašla sa Mladenom.

Mladen uopšte nije ženskaroš kada se ugase kamere. Najbolji muškarac koga sam ja mogla da dobijem. Vrlo je pažljiv, divan, drži me kao malo vode na dlanu. Prezanimljiv, prezgodan, sve imam kraj njega – završila je ona.

Proteklih da se šuškalo da su Mladen Vuletić i šarmantna voditeljka Kristina Iglendža navodno zajedno, a onda je Mladan prvi na svom Instagram profilu objavio sliku nove izabranice, i to kako je filmski ljubi.

Podsetimo, u rijaliti programu „Parovi”nekoliko dana unazad bilo je veoma burno. Šestoro učesnika napustilo je vilu na Hepiju, zbog čega je dolazila i policija, a potom su i saslušani u policijskoj stanici u Zemunu, jer su navodno bili agresivni.

FOTO: PRINTSCREEN