Scandal

1 Novembra, 2020 16:00

POČASTILA SE ZA ROĐENDAN! Lepa Brena podigla i zategla GRUDI!

Lepa Brena je prošle nedelje napunila 60 godina i kako piše SCANDAL!, tim povodom sebe počastila specijalnim tretmanom za grudi!

Napunila je 60, ali izgleda 15 godina mlađe!

Naime, ona je podigla i zategla svoje grudi najsavremenijom metodom uz pomoć specijalnih lasera koja je trenutno najpopularnija u svetu i koja se toplo preporučuje svim damama budući da su hirurški zahvati i ugradnja silikona odavno zastarela i maltene odbačena metoda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Brena svakako prati te trendove, naročito vodi računa kada je estetska medicina u pitanju jer joj je na prvom mestu ipak zdravlje. I baš zato nije štedela, već se počastila za jubilarni rođendan i malo doterala dekolte. Ona u sedmoj deceniji koju je upravo načela izgleda savršeno. I te kako se vidi da godinama pazi na ishranu, te ima struk kao devojka od 20 godina. Zahvaljujući zdravoj ishrani i zdravom načinu života i ten joj blista i zaista izgleda svetski. Što se grudi tiče, poželela ja da isproba te nove laserske metode, a kako je htela baš njih da učvrsti, rešila je da taj tretman koji se osim laserima radi i specijalnim masažama sa skupocenim francuskim kremama pokloni sama sebi za rođendan i to je i učinila i baš je zadovoljna – otkriva naš izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Boba joj je poklonio prsten od 10.000 evra i priredio žurku iznenađenja za najbliže, tako da je Brena blistala sa porodicom i prijateljima, zadovoljna i svojim izgledom na kom mogu mnoge da joj pozavide, ali i činjenicom da slavi jubilej u krugu najvoljenijih.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL