MArina Tucakovic
Scandal

24 Novembra, 2021 14:18

Počela komemoracija Marini Tucaković! Među prvima stigle JK, Nataša Bekvalac i Ana Bekuta!

Komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, održava se danas u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru. Poštovaci njenog lika i dela, a pre svega pevači i pevačice koje je zadužila svojim stihovima, polako su počeli da pristižu.

Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća stigao je ispred Skupštine, a za njim i Ana Nikolić i Jelena Karleuša.

Žika Jakšić, Ana Bekuta i Jelena Zana stigli su zajedno na komemoraciju u čast čuvenog tekstopisca. Među prvima je stigla pevačica Nataša Bekvalac koja se pojavila sva u crnom, a zatim i Dragana Mirković.

Milan Laća Radulović

Sada kada je stanje sa pandemijom malo bolje, odlučili su da joj odaju počast. Njen sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar organizovali su komemoraciju na kojoj će moderator biti Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, Ana Bekuta, kao i Marinin sin Laća

Da bi neko mogao da prisustvuje memorijalnom skupu, potrebno je da ima pozivnicu, kao i digitalni zeleni sertifikat. Porodica hitmejkerke je zamolila i sve prisutne da ne ulaze u Stari dvor bez maske, kako bi se sačuvali od pošasti koja hara svetom.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/DRAGAN GAJIĆ