svet

March 8, 2015 21:19

By

Počela trka za 100.000 evra: Pogledajte ko je sve ušao u “Parove”

parovi-1425841375-623573

U velelepnu vilu, uselilo se više od dvadeset ukućana, poznate ličnosti koje su u raznim oblastima obeležile život Srbije

Voditelji Bojana Ristivojević i Ivan Ivanov su, tačno u 20 sati, počeli da pozdravljaju učesnike treće sezone rijalitija “Parovi“, koji su jedan za drugim, ulazili u luksuznu vilu, gde će narednih meseci boraviti sve vreme pod budnim okom kamera Hepi televizije.

Tu su, Lepa Lukić, Toma Blek Panters, Igor x, Ivona Negovanović Cuca, Atina Ferari, Jelena Golubović, Milica Živanović alijas Mimi Oro, Hasan Dudić, Bora Drljača i drugi, koji su mnogo pre ulaska bili spremni i razgovarali sa novinarima i fotoreporterima brojnih beogradskih redakcija. Zatim su svi prošli crvenim tepihom i ušli u luksuz, kakav mnogi nisu videli.

“Spremna sam na sve”, rekla je Jelena Golubović, koja se već okitila glavnom nagradom u jednom rijalitiju.

Bila je obučena u providnu belu haljinu, koja je otkrivala sve što je moglo da se orkije. Pojavila se u društvu stiliste i lekara “koji je leči akupunkturom“.

Ovog puta, u promenjenim uslovima, u rijalitiju koji se smatra najluksuznijim u Srbiji pojaviće se parovi, ali i oni koji to nisu. Za mnoge se pretpopstavlja da će svoju srodnu dušu pronaću upravo u luksuznom prostoru, jer se do sada nijedan rijaliti nije završio, a da se neko ne – zaljubi.

Televizija Hepi obećava zabavan i zanimljiv program, učesnike očekuje luksuz, ali i nešto o čemu ne sanjaju, a produkcija priprema kao iznenađenje.

Ove sezone biće daleko strožija pravila  i svakog ko iole prekrši pravilo izbaciti iz učešća u šou programu,i ubaciti nove kandidate. Očekuje se, da se kasnije, tokom trajanja serijala u kući pojavi Zoran Kalezić, Goca Božinovska i drugi.

 

IZVOR: Svet

FOTO: promo