Majka Miroslava Ilića
Svet

February 2, 2022 12:00

By

Počelo suđenje Miroslavu Iliću! Devinu više nije potreban otac, traži nešto drugo!

Danas je u Palati pravde nastavljeno suđenje Miroslavu Iliću, a po tužbi Mirjane Antonović, koja na sudu pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina.

Miroslav je stigao u pratnji advokata, dok Mirjana Antonović, koja je trebalo da prisustvuje suđenju, zbog nevremena u Americi nije mogla da dođe u Srbiju.

PROČITAJTE: Miroslav Ilić otkrio istinu o Šabanu Šauliću! “Često se nismo slagali!”

Jedan od dva svedoka, koji nije poznat javnosti, došao je u Palatu pravde i trenutno daje izjavu u korist Mirjane i Devina protiv Miroslava Ilića, piše Kurir.

Podsetomo, na prošlom zakazanom suđenju pojavila se Mirjana Antonović, kao i Miroslav Ilić, dok su iskaze davali i svedoci Lepa Brena, kao i dugogodišnja prijateljica.

Devinu više nije potreban otac, traži nešto drugo!

Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo pre 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmenu ovog zastarelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu decu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvek nije u Srbiji – navela je ranije Mirjana, dok je Ilić je ovom prilikom rekao da je Antonovićeva godinama proganja.

PROČITAJTE: VRELA AKCIJA! Dejan Dragojević završio sa Aleksandrom, a Dalila s Carem u krevetu! (VIDEO)

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES