Scandal

March 19, 2021 14:00

By

Počeo OBRAČUN! Karleuša podnosi KRIVIČNU PRIJAVU protiv Vanje! Mariji poručila OVO!

Jelena Karleuša je prvo otpratila Mariju Šerifović sa Instagrama, pa se spekulisalo da je prijateljstvo puklo. Sada se Karleuša oglasila sa dva storija na Instagramu, a sudeći po njihovom sadržaju, situacija ju je ozbiljno pogodila.

Krivična prijava protiv kandidatkinje

Karleuša je obajvila u storiju na Instagramu da će podneti krivičnu prijavu protiv Vanje Knežević!

Zbog poziva na nasilje kao i zbog izjava koje su prouzrokovale brutalni medijski line mene i moje maloletne dece, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu protiv kandidatkinje Granda, Vanje Knežević. – kratko i jasno je napisala karleuša.

Kada je reč o njenoj priteljice i koleginici iz žirija, Mariji Šerivocić, Karleuša je imala mnogo da kaže, pa je napisala ovo:

Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga – napisala je Jelena na Instagramu i nastavila.

Dodaću, Marija koja je koristila mnogo gore reči od “obukla si se kao tetka” prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude “psihičko zlostavljanje”, već deo našeg posla kao žirija. Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi šou-biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila celu ovu farsu, biću još jača – poručila je na kraju Karleuša.