scandal

September 15, 2017 18:19

By

POČINJE JUBILARNA DESETA SEZONA AMIDŽI ŠOUA! Ognjen Amidžić predstavio NOVI SEGMENT emisije, a on je PRVI GOST!

Nova, jubilarna deseta sezona jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, “Amidži šou”, počinje u utorak, 16. septembra, a koncept nove sezone, autor i voditelj Ognjen Amidžić predstavio je na ručku koji je danas organizovao za predstavnike medija.

U novoj sezoni će gledaoci imati priliku da vide novi izgled studija, ali i nove igrice koje je Ognjen, zajedno sa svojim timom saradnika, pripremio za svoje goste. Pored toga, biće drugačije postavljeni određeni segmenti emisije, a sve to ćete imati priliku da vidite u utorak.

https://svet-scandal.rs/vesti/ovako-je-ognjen-amidzic-izgledao-pre-vise-od-dve-decenije-foto/

Ono što je još jedna novina, jeste potpuno drugačiji segment emisije, pod nazivom “Youtube Music Battle”, gde će gledaoci na mejl emisije moći da šalju svoje snimke na kojima pevaju ili sviraju, a koji će biti objavljeni na Jutjub kanalu “Amidži šoua”. Onaj ko bude imao najviše pregleda, biće proglašen pobednikom na kraju meseca, a na kraju sezone, Ognjen će nabolje nagraditi sa dve pesme i dva spota.

“Nova sezona emisije “Amidži šou” počinje u utorak, 19. septembra. Potrudićemo se da budemo zanimljivi bar kao što smo bili u prethodnoj sezoni, a imamo i neke novine. Imamo veliko takmičenje za sve gledaoce, nadam se da će što više vas učestvovati. O čemu se tačno radi, saznaćete u utorak u prvoj emisiji desete sezone”, rekao je Ognjen.

Ono što je poznato, jeste da će gost u premijernoj emisiji nove sezone biti političar i gradonačelnik grada Jagodina, Dragan Marković Palma, koji se kroz prethodne sezone uvek rado odazivao pozivu za gostovanje u emisiji “Amidži šou”.

Šta je tim koji radi na realizaciji emisije “Amidži šou”, na čelu sa Ognjenom Amidžićem, pripremio u novoj sezoni, saznaćete u utorak, 19. septembra, samo na TV Pink!

AUTOR: Scandal

FOTO: facebook