svet

March 23, 2016 18:28

By

Počinje #WinterFest2016 – Hedonizam na najlepšoj planini u Srbiji

winterfest_sajt

U organizaciji Color Press Grupe i Interfesta, sutra počinje WinterFest, festival hrane i vina na Kopaoniku, koji se održava u MK Mountain Resort-u.

Učesnike očekuje bogat program i uživanje za sva čula. Festival otvaraju dame iz benda The Frajle koje će živom svirkom zagrejati atmosferu na snežnom Kopaoniku.

U četvrtak i petak uveče održaće se salon vina i gastronomije na kom će se predstaviti najbolje vinarije iz regiona kao i šefovi ambasada i najboljih restorana u Srbiji.

Tokom dana, u petak i subotu, učesnike očekuju paneli i studije slučaja u okviru kojih će se pričati o hrani i vinu, ali i degustirati, pa će se tako predstaviti vina čak iz Pijemonta i probati domaći puževi i žablji bataci.

kop

U sklopu organizovanih degustacija i radionica učesnici će biti u prilici da piju penušavac sa pogledom na ceo Kopaonik, probaju najfinije čokolade sa vinom i rakijom, takmiče se u kuvanju pasulja, a uveče sve očekuje sjajan provod uz DJa i tamburaše. Celokupan program se održava u hotelu Grand, restoranu Vučja staza, restoranu Hani Bani i restoranu The Camelot.

Kupovinom vinskog pasoša u restoranu Garden, hotel Grand, stiče se mogućnost učestvovanja na festivalu, a detaljan program možete pogledati na linku www.color.rs/winterfest2016/