Scandal

22 Avgusta, 2020 18:00

POD SJAJEM ZVEZDA: DR NESTOROVIĆ: „NOVI MINISTAR ZDRAVLJA – KISIĆKA, KON ILI JA?“

Novo 903. izdanje zabavno-edukativne emisije Draška Aćimovića „Pod sjajem zvezda“, startuje u utorak 25. na kanalu BK TV u 22h , na kultnom TV Studio B u 23,15h. Potom na još 66 TV Srbije, RS, regiona i dijaspore. Snimana je u novom fensi restoranu „Prava priča“.

Svoju životnu priču govori bez dlake na jeziku kontroverzni prof. dr Branimir Nestorović, pedijatar,pulmolog i alergolog. Radi bez radnog vremena i vidi se da je u top-formi. Načelnik je odeljenja za alergologiju i pulmologiju Univeritetske dečije klinike u Tiršovoj. Redovni je profesor na Katedri za pedijatriju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Radi u privatnoj klinici Belmedic od osnivanja 1995.godine.Tvrdi i dalje da smo u osnovi svi zaraženi koronavirusom i bolje prolaze samo oni sa jačim imunitetom.Kroz smešak veli:

„Toliko su danas mediicnski radnici iliti ljudi u belom aktuelni i popularni, da se pojedinci nalaze na svim zvaničnim kladionicama! Verovali ili ne, budući ministar zdravlja u Vladi Srbije biće jedan od tri lekara Darije Kisić Tepavčević, Predraga Kona i mene. Nažalost na svim listama ja sam uvek treći, nikako prvi!“

Podsećanje u emisiji na fudbalskog velikana i asa Vladimira Vladicu Popovića (1035-2020.), sjanog fudbalera sredine trener reprezentacije Jugoslavije i „Crvene zvezde“ i uspešnog fudbalskog stratega. Vladica nas je nedavno napustio, a u februaru je bio poslednji put gost moje emisije kada je dobio retko prizanje gledalaca emisije za – fudbalski ferplej. Bio je trener  „Crvene zvezde“ kada su se 2012. popeli na krov sveta kao Tim Planete, posle pobede  nad čileanskim „Kolo kolo“ sa 3:0. Vladica je pričao:

„ Mnogo smo bili jaki tada.Da se velika Juga nije raspala, da nismo dobili sankcije  mislim da bi reprezentacija Jugoslavije bila prvak Evrope 1991. i visoko plasirana na Svetskom prvenstvu 1993. jer su jedan pored drugih u timu bili Piksi Stojković, Prosinečki, Pančev, Savićević, Boban, Šuker, Jokanović, Jarni, Mihajlović, Jugović… Zvezda bi naredne godine ponovo bila prvak Evrope i sveta. “

Promoviše  se grupa „Legende“ sa novim vokalnim solistom Nikolom Zekićem. Dražen Stupar predstavlja zanimljivu baladu „Jugosloven je pomahito“.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL

FOTO: SCANDAL