Scandal

12 Septembra, 2020 15:00

POD SJAJEM ZVEZDA! Sandra: „Dr Kon ne zna šta je i čemu služi PLEJBEK!?“

U utorak 16. septembar od 22h na kanalu BK TV , a potom oko 23,15h na kultnom TV Studiu B, startuje 906 izdanje zabavno-eduakivne TV emisije Draška Aćimovića „Pod sjajem zvedza“. Snimano je u najboemskijoj kafani „Stara trešnja“, a posvećeno je tradicionalnoj manifestaciji „Najuspešnija i najmoćnija žena 2020“, koje se održalo 9.septembra u hotelu Hajat Ridžnsi.

„Bila je tužna ovako glamurozna manifestacija bez pevanja!“

Zbog mera Kriznog štaba dozvoljeno je samo 30 nagrađenih žena u sali, umesto pedesetak, a trebalo je biti preko stotinak učesnika i gostiju. Tim povom operska diva Sandra Prodanović Maslarević (članica Beogradske opere Narodnog pozorišta) pevala je uživo u emisiji evergrin numere „O sole mio“ i „Ti bi htela pesmom da ti kažem“, ali ne i u hotelu, i rekla oštro:

„Bila je tužna ovako glamurozna manifestacija bez pevanja. Epidemiolog dr Predrag Kon je rekao da jedan pevač pesmom može da zarazi koronom više ljudi i mora da peva čak 19 metara od publike!? Potom je rečeno da ne možemo da nastupamo na plejbek! Iako samo otvaramo usta! Ustanovila sam da cenjeni dr Kon ne zna šta je i čemu služi plejbek, iako odlično peva i svira gitaru!?“

Marijana Milikić je osnivač KUD „Srpska tradicija“, pa su 12 plesača vetarana sjano odigrali „Kraljevo kolo“ i „Srbijanku“.

Mr Tatjana Tanja Olujić, solistkinja klasične violine, profesorka muzike i eks narodni poslanik JUL-a, odsvirala je evergrin instrumental „Žaoka“ (S.Džoplina) iz istoimenog filma.

 

Stasiti šmeker Saša Dragić, jedan od naših najuspešnijih menadžera,velike Juge, Srbije, regiona, muzičkih producenata i hitmejker, predstavio je svoju novu vokalnu solisktinju pop muzike Milenu Munju Stojanović. Sa novim albumom, Munja je naslednica Sašinih asova kojima je napravio uspešnu kairjeru i radio sa njima na estradi i u diskografij, poput Bajage, Željka Samardžića, Maje Nikolić, Mire Škorić, Tijane Dapčević, grupe Legende, Noć i dan, Van Gog , Madam Piano, Saše Vasića, Adila

AUTOR: SCANDAL

FOTO: SCANDAL