novak djokovic
Scandal

16 Oktobra, 2021 16:00

PODMUKLI udar na Novaka! Smeštaju mu teniseri koji ga MRZE!

Kako SCANDAL! saznaje, Instagram nalog Novaka Đokovića neko je u više navrata pokušao da obori!

PODMUKLI udar na Novaka!

U poslednjih mesec dana Novakov IT tim primetio je da su hakeri umešali prste, a čak su im stigli i mejlovi čudne sadržine, i to na zvanične adrese, pa je svima bilo jasno da se neko nameračio da otme Noletov nalog i da ga prisvoji jer broj pratilaca koje Đoković ima svako priželjkuje i teži ka tome. Međutim, Đoković je i na to unapred mislio, pa hakeri nisu uspeli da obave posao, budući da njegovi IT stručnjaci ništa ne prepuštaju slučaju i rade svoj posao na najvišem nivou.

Međutim, od svega toga opasnija i gora vest po Noleta jeste činjenica da iza rušenja naloga ne stoje obični hakeri kojih ima na svakom koraku. Naprotiv, u sve su umešani svetski poznati teniseri koji Novaka ne mogu očima da gledaju i ne praštaju mu što je najbolji na svetu!

novak i jelena djokovic

Jasno je da su na Novaka udarili ljudi koji imaju mnogo novca, jer ne može bilo ko ni da pristupi nalogu Đokovića, a kamoli da ga sruši. O njemu brine jak tim i neko ko njih može da ugrozi traći velike pare. S tim u vezi nameće se zaključak da Đokovića sabotiraju kolege teniseri, i to oni koji ga godinama imaju na nišanu jer je bolji od svih i oni mu nisu ni do kolena. Novaka to više ne dotiče, platio je stručnjake da o svemu vode računa i više ga ne boli glava. Neće on još i o tome da brine. Ima čoveka posebno za telefon, posebno za mejl, posebno za društvene mreže. Jelena sve to kontroliše i trudi se da Noleta poštedi tih briga jer su zaista benigne i ne mogu da pokvare njihovu sreću i uspehe koje Nole niže – kaže nam izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL